Szereted a skinheadeket?
nem. buták.
nem a fajgyűlölet miatt, bár én azt is elítélem. Azért gyűlölöm őket mert nem értik miről ugatnak, de nyomják, észnélkül gyűlölnek mindenkit, de ha belekérdezel bármibe válaszolni nem tudnak.
19:38
Igazad van + még annyit hozzátennék, hogy pont a legnagyobb skinheadek, miután végetért a nagy "mozgalom" számukra, választanak maguknak általában pont nem fehér társat, ilyen tekintetben előbb kollaborálódnak az "ellenséggel", mint mások.Ismerek nem egy ilyet és boldog párkacsiban, házasságban élnek.
Persze :)
Hungarista vok és nagyon sok Skinhead barátom van(habár ink a Hungarista több)
csak
az a baj h sok az olyan "skinhead" aki meghallgat egy Kárpátia számot és már nagy Skinheadnek érzi magát
ez kicsit gáz h ebből is divatot csinálnak
ja és
a skinhead-ek ok nélkül nem bántanak ;)
"a skinheadek ok nélkül nem bántanak"
Egy este elmentem bulizni és reggel a kórházban ébredtem. Állítólag meglöktem egy csajt és ezért egy skinhead addig ütött amíg el nem ájultam. Majdnem ott maradtam. Rám is sokan hitték, hogy skinhead vagyok mert bakancsot hordok és bőrkabátot. A skinheadek bárkit bármiért képesek bántani. A verekedés óta vagyok rasszista. Gyűlölöm a skinheadeket!!!!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!