Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mér utálhatnak az osztálytársa...

Mér utálhatnak az osztálytársaim, és miért nincsenek barátaim? 13/L

Figyelt kérdés

Mert már több ember is kihasznált, és úgy érzem nincs senki akiben megbízhatok.Akik meg vannak úgy kb 3-an a szüleim nem szeretik hogy velük vagyok.Folyton piszkálnak mindennel. Apukám szerint csak azért mert én sok mindent megkapok.Meg hogy irigykednek mert jobb tanuló vagyok náluk, és többször voltam már Görögországban.Már elvesztettem minden reményt afelől hogy van bárki is akivel együtt lehetnék suliban, vagy utána.Lehet hogy nem követem a divatot, és úgy öltözködök ahogy akarok, de azért ez nem jelenti azt hogy utálni kell.Még MSN-en se írnak, és még csak a környéken se nagyon vannak velem egykorú lányok.Meg ilyen táborokban jól kijövök a suliban lévő gyerekekkel, de a suliban már aa saját oszt. társaikkal vannak.Meg amúgy se nagyon jövök ki mostanában a szüleimmel se. úgy érzem magam hogy bárki ellökhet magától de nem tudok mást tenni hagynom kell.Az oszt. társaim is csak azért akarnak mellém ülni az órákon hogy rólam lessenek.És a családban nem csak én voltam így.A bátyámmal is hasonló eset volt, mert amikor másnak nem volt internetje akkor mindenki hozzánk jött.meg amúgy is tényleg sok mindent megkapok mert gépem, plazma tv-m, meg stb. de ez nekem rossz mert nemrég halt meg a papám is és ezzel nem törődik senki se hogy rosszul vagyok-e.És még ha van is barátom ő nem jöhet hozzánk mert az anyukája nem engedi hogy elmenjek vele meg hasonlók.És ráadásul mindenki az osztályban bunkó, és ezen nem azt értem hogy velem hanem mindenkivel.A suliban 2 neoncsövet vertek ki a lámpából meg stb. balesetek voltak.És az of. is nagyon "bunkó" velem mert engem hibáztat hogy nem csinálok semmit a közösségért.Pedig én próbálkozok de nem tudok.Meg nem törődik semmivel, és azt mondja nem érdemeljük meg a közös programokat(pl.osztálykirándulás, osztálybulik stb.)És én nem bírom azt nézni hogy mindenki van 300 barátja és csak arra vagyok hasznos hogy megírjam más háziját.És mi lehet az oka ennek hogy ilyen emberek vesznek körül.Amúgy se voltam mindig ilyen lányos meg minden mert kisebb koromban is fiúkkal lógtam inkább mint lányokkal.És ez lenne az oka?

Meg lehet hogy tényleg túl sokat beszélek mindenről, de a barátoknak az a dolguk hogy másokat a hibákkal együtt szeressék. Vagy ilyen csak a mesében létezik?

Azért előre is köszi a válaszokat

2010. nov. 13. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok.. bár én itthon tanulok, mert a suliban sokat piszkáltak és nem bírtam...

Igazi barátom egy sincs sajnos és nem sok reményt látok egyelöre, hogy legyen, pedig ez tenni a legboldogabbá :(

Volt egy legjobb barátnöm (aki az egyetlen is volt eddig), de átvert csúnyán és most nehezen bízok meg másokban...

16/L és pécsi vagyok...

2010. nov. 17. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is ki voltam közösítve 7.-ben egy olyan csaj miatt akit utáltak de én barátkoztam vele szal megszívtam még most is ki vagyok de már nem érdekel letojom őket
2010. nov. 17. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
14.15-ös én biztos nem közösítettelek volna ki de azért luxus h otthon tanulhatsz én is szeretnék ilyet nem kéne felkelni meg bemenni megén osztanám be jobban a dolgokat.
2010. nov. 17. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:

14:15-ös vagyok.

Utolsó: Nem olyan szép világ mint hinnéd és egyáltalán nem luxus. Nem kerül pénzbe a magántanulóság, csak az ha tanárt is fogadsz, nekünk pedig nincs pénzünk rá.

Nehéz így tanulnom, most is le vagyok maradva.

2010. nov. 17. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:
jelentkezz művészsuliba engem mindig bántottak és kiközösítettek mert itt fordítva ők voltak a pénzesek én meg csóró voltam meg nagyon különc és szerettem rajzolni,de a művészsuliban pont az a jó ha különc vagy ha más mint a többi és ott a szakmai tudás a fontos:)és az emberek nem ennyire kiközösítők mert legtöbbjük ugyanúgy kiközösített különc volt:)én legalábbis sokkal jobban éreztem ott magam és ha mégis bánatos voltam a rajzórán jobban lettem ami általában 4 órán át tartott ott a kisképzőben:)hasznéld ki a tehetséged, ha nem is rajz terén de olyan gimibe járj ami szakmát tanít:)
2010. nov. 17. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:

"Hát először is a medúzák :) majdnem mindennap megnézek egy filmet :D és eléggé furának tartom magamat emiatt"

Nem furcsa, inkább érdekes. "meg nagyon szeretek búvárkodni :)"

Kissé drága, de jó hobbi, és medúzákat is láthatsz, csak vigyázni kell velük, mert veszélyesek, de gondolom te ezt jól tudod, ha ennyire érdekelnek.

"de a CoD 2 meg az amúgy az ilyen PC-s játékok, "

Az unokatesóm is kb. ennyi idős, és ő is szereti a CoD-ot, igaz, ő fiú.

2010. nov. 17. 20:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát annyira igazándiból nem i s szoktam elmondani sok mindent meg csak annyit mondok mindig hogy nyaralni megyek. Amúgy is szeretnék még művészeti suliba menni :)
2010. nov. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!