Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy mese címét keresem....

Egy mese címét keresem. Melyik lehet ez? DVD- én néztem kicsinek nem egy ismert mese tévébe sose láttam csak DVD-én. Kb 2006-2010es évekbe nem tudom pontosan.

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mese film vagy sorozat volt e. De talán egy kisfiú volt a főszereplő és két ember egy vékony magas férfi és egy alacsony kövér nő volt benne ok talán gonoszak voltak és a fiú üldöztek. Lehetséges hogy volt a fiúnak egy kis kutyája de ebben nem vagyok biztos. Az egyik jelenetben egy múzeum szeru helyen voltak ahol sok festmény volt és egy másik jelenet ami be ugrik hogy egy ilyen pince szerű helysegbe ez a férfi és nő egy üstbe kevernek valamit talán báj ital de

Nem biztos és a fiú figyeli oket. Tudom elég kesze kusza de ennyi részlet ugrik be.

ápr. 14. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Animációs mese volt vagy élőszereplős?

Emlékszel milyen nyelven nézted? Magyar szinkronos volt?

Volt benne valami varázslat, fantasy elem, vagy inkább reális volt a világ?

A hangulata inkább komoly/sötét volt, vagy inkább vicces/könnyed?

Bármilyen más apróság: pl. a fiú neve, az állatok, a gonoszok járműve, helyszínek (város, kastély, erdő), stb.?

Akár csak egy-két apróbb részlet is segíthet.

ápr. 14. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján elképzelhető, hogy a keresett mese "A fekete üst" (The Black Cauldron) című Disney-animációs film lehet. Ez egy 1985-ös sötét fantasy kalandfilm, amely kevésbé ismert, és nem volt annyira népszerű a Disney klasszikusai között.
ápr. 15. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A hercegnő és a kobold is jó esélyes a leírás alapján, bár nem emlékszem, hogy abban volt e üstben kotyvasztás. Mindenesetre jó kis mese, megéri megnézni akkor is, ha nem az a keresett darab (úgy emlékszem fent van YT-n is).
ápr. 15. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Biblia a mesekönyv címe.
ápr. 15. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Picit újabb volt a mese kép világa mint ezeknek sajnos egyik sem az😞

Magyar szinkronnal néztem

Volt benne varázslatos elem talán ahol a sok festmény volt talán varázs festmények voltak ha jól emlékszem

Vicces könnyed hangulatú volt

ápr. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!