Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt az a mondás, amit...

Mi volt az a mondás, amit valamelyik rokonod, barátod vagy ismerősöd úgy használ vagy használt, mint egy közmondást, de senki mástól nem hallottad még?

Figyelt kérdés

tegnap 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kolégám mondja mindig, hogy a cár húzná a f*szára. Apám mondta mikor gyerek voltam sokszor hogy az isten b*szon teherbe (funfact: gyerekként mindig teherautónak képzeltem)

Valamint nekem van kettő amin az ismerőseim dőlnek a röhögéstől pedig nálunk teljesen szokásos mondás az egyik az akkora paraszt, hogy harapja a vajat. A másik, hogy belóg neki egy deszka

ma 06:56
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

"Öreganyád térdkalácsa"

Ezt én is hallottam már.

ma 07:14
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Olyan hülye,mint Makó Jeruzsálembe!
ma 07:44
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Ez saját szava-járásom:

(Valami vagy valaki) messze van attól (a valamitől), mint a makkom Jeruzsálemtől!

😜

ma 07:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kutya a kovászba ugrik, akkor is ....

A másik kutyás mondás eredetije pedig az, hogy jön még kutyára dér. Ebből lett aztán teherautó, meg kamion.😁

ma 08:06
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

A munkatársamtól:

Áll, mint f.sz a lakodalomban. 😂😅

ma 09:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyapám:

,,A fasza tanító néni.. holnap is ezt énekeljük..” 😂😂

A mai napig nem tudom, honnan jött neki ez a szöveg, de már sajnos nem is fogom megtudni

ma 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
"Te is olyan vagy mint a f*szom* Az egyik barátom szavajárása. Arra mondta ha pl. ki akart hivni kocsmázni, de nem akartam menni, vagy ha nem akartam rövidet inni. Ilyen csalódást fejez ki.
ma 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Harminc éve külföldön élö barátnöm: kecskéböl nem lesz káposzta. :-D
ma 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!