Miért van az, hogy a melegeket szinte mindenki gyűlöli és nem tudják elfogadni őket, de a leszbikusokat a többség elfogadja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem meleg, sem leszbikus.
Én se szívlelem a melegeket, sőt, kifejezetten irritál ha a társaságomba keveredik egy, de csak ezért nem ütném meg.
A barátaim/ismerőseim is így vannak ezzel, gyűlölik őket.
Ellenben a leszbikusokat nem. Megkérdeztem pár embert (természetesen nem az utcán) a baráti társaságomból egy sörözés alkalmával, ahol voltak fiúk is lányok is vegyesen. A lányok közül mindenki azt mondta, hogy nekik semmi bajuk a leszbikusokkal, a fiúk közül meg még inkább.
Mi lehet az oka ennek a különbségnek? Én magamban tudom miért van ez, de nem tudom szavakba önteni...
Köszi, F/17.
2010. nov. 7. 17:34
21/22 anonim válasza:
Mondom a fiús lányoktól.. az olvasás nem megy látom :)
22/22 anonim válasza:
az emberek értelmi színvonala az oka sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!