Ki a kedvenc Jurassic Park/World karakterének?Mindkettő érából max ötöt írj,vagy szavazz az én kedvenceim közül.(Csak emberek XD)
Figyelt kérdés
ma 02:36
A kérdező szavazást indított:
Dr.Alan Grant
Ian Malcolm
John Hammond
Owen Grady
Claire Dearing
Dennis Nedry
Brooklynn
Darius Bowman
Kenji Kon
Ben Pincus
13 szavazat
1/5 UlfOrmson válasza:
Jurassic Park: Grant (egyértelműen a kedvencem a teljes franchise-ban), Malcolm, Muldoon, Ellie.
Jurassic World: Owen, Claire, Maisy, Brooklyn, Yaz (Ben karakterét szerintem a Chaos Theory elrontotta)
2/5 anonim válasza:
Egyedül Melcolmot kedvelem. A többit felőlem széttéphették volna a dinók. Még a gyerekeket is utáltam benne.
3/5 A kérdező kommentje:
Malcolm valóban a legjobb egyéniség az egész érában,és nagyon jó a humorérzéke,mindemellett okos.
Például ő mondta először hogy"Az élet utat tör".És ez igaz a Föld kialakulása óta.
ma 12:24
4/5 A kérdező kommentje:
És szerinted mivel rontották el Bent?
ma 12:25
5/5 UlfOrmson válasza:
Hogy teljesen súlytalan karakter lett. Ha kihagyták volna Chaos Theoryból kb. ugyanazt a sztorit kapjuk (egyetlen helyen volt tényleges cselekvések, amikor az első részben figyelmezteti Dariust, hogy veszélyben vannak). De ez csak az én személyes véleményem. A Krétakori táborban kifejezetten szerettem a karakterét, neki volt az egyik legerőteljesebb jellemfejlődése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!