Szerintetek mi a jellemzőbb a z generációra? Az előbbi generációhoz képest mélyebb, érdeklődés a szellemi , mentális, társadalmi vagy filozófiai dolgok iránt, vagy az érdektelenség?
Figyelt kérdés
Eléggé sokat gondolkodom ezen. Pár éve kialakult ezzel a nagyon mély, öntudatos szellemiséggel kapcsolatban egy rossz érzésem, hogy a mi generációnkat már lassan csak ezek érdeklik és így értelmét veszti az egész mert minden második fiatal már valami filozófusnak érzi magát .(egyébként főleg ezt akkor éreztem amikor tiktokoztam) Főleg, hogy összemosták az egészet a liberalizmussal. Viszont amikor körbe vagyok véve velem egykorúakkal (18-20 évesekkel) annyira azt látom, hogy teljesen érdektelenek ezek felé. A népszerűség, a pénz,és hasonló külsőségek érdekli a többséget és az ehhez hasonló dolgok, ez a zenéjükön is meghallatszik.nov. 26. 14:03
1/4 anonim válasza:
"a mi generációnkat már lassan csak ezek érdeklik és így értelmét veszti az egész"
Ezek alapján én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, Te mennyire vagy tisztában a valóban mély gondolkodással, mert mintha nálad ez csak valami divat, külsőség lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
Témákra értem nem annak melysegere meg szintjere
nov. 26. 17:45
3/4 anonim válasza:
Az előbbi generációnak is megvolt a csicska gyász része, és az a része is akik vitték valamire.
Ez most is így van
4/4 A kérdező kommentje:
Itt nem tudom egyikre se azt mondani, hogy a te szempontod alapján melyik melyik, mert az elobbi eset ugyan erzekenyebb a vilag es az emberek dolgaira de a masodik esetben is az emberek altalaban azerr elvegeznek egy egyetemet csak az eszjarasuk kicsit sivar
nov. 27. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!