Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ellenséges osztálytársak? Ti...

Ellenséges osztálytársak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Idén szeptembertől vagyok új osztályban, ez a 2 hónap alatt sokukkal megismerkedtem, és jóban is vagyok. Ám van egy lány, akivel eddig kb. 3 mondatot váltottam (nem vagyunk egy szinten, de sosem sértettem meg, 1 rossz szavam sem volt hozzá), és egyik barátomtól hallottam vissza, hogy ő a hátam mögött olyanokat mondd rólam, hogy buta és hülye vagyok. Továbbá barátnőivel azt is furcsálták, hogy ez a barátom miért barátkozik velem, meg is kérdezték tőle, ő persze kiállt mellettem. A kérdésem az lenne, hogy sztetek miért csinálják ezt, amikor nem is ismerjük egymást? Ti mit tennétek?
2010. nov. 5. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te most komolyan logikát akarsz keresni egy tizenpáréves elkényeztetett kiscsajban?

Hajjaj. :]

Alapvető, hogy "drámáznak", mert az iskolán kívül semmi más értelmes elfoglaltságuk nincs, ahogy két szalmaszálat sem kell keresztbe tenniük, de vinnyognak a zsebpénzért/házibuliért/ráktudjamégmiért.

Az ilyenek kallódnak el érettségi után műkörömépítőnek vagy fülbevaló-belövőnek.

Rá se ránts.

2010. nov. 7. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:

20/f, csak most olvastam... minden ugyanúgy érvényes ahogy az előző kommentben leírtam, viszont ledöbbentem...

20 éves korodban hogy csodálkozhatsz rá így az affektáló miszpicšákra?

Hacsak nem burokban nevelkedtél eddig, akkor nem kéne igazából újdonságnak lennie mindennek.

Ilyen a világ, sajnos.

A sleppbe vert kis plasztikrongy barátnői úgyis "nőcis" felfogásúak fognak maradni, a válaszoló aki itt a nehezen megnyílást írta, iszonyatosan el van tévedve és silány szituációs beleélőképességgel rendelkezik.

Az értelmes lányok hidd el nem fognak adni a szavára/szavukra, mert amúgy is látják rajtuk milyenek. Minden egyetemen/felsőoktatási intézményben vannak értelmes és helyes lányok, legfeljebb nem ismersz még mindenkit. Tényleg ne rágd ezen magad, mint a morzsát.

Söpörd.

2010. nov. 7. 16:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Azért csodálkoztam rá, mert én úgy gondoltam, hogy ilyen idősen már benő a fejelágya az ilyeknek, de sajnos tévedtem...

Szerencsére van nagyon sok értelmes lány, akiket tényleg becsülök és tisztelek. (és igazad volt, nekik is megvan a véleményük, már beszéltem velük)

Morzsa, söprés, ez lesz :) Kösz a válaszokat.

2010. nov. 7. 16:36
 14/17 anonim válasza:
Rá se nézz oszt ha fel húzza a cukrodat a piszkálgatásaival akkor jól megfogod és addig ütöd amig a tanárok vagy bárki szét nem vesz benneteket egyépként én fiú vok és egyszer nagyon felba_ott egy lány megfogtam a haját és jól megforgattam meg megöklösztem igy kell ezt csinálni .....
2010. nov. 7. 17:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Pfff de UTÁLOM az ilyen kis p*csákat,csak játszák magukat,hogy milyen menők,mint ez a kiscsaj is.Azt gondolja nagy ember lesz attól,ha azt mondja b.meg!!!Legyen neked több eszed és sz*rd le!Eddig úgy voltam vele,hogy az ilyeneket meg kell verni,de aztán rájöttem,hogy fölösleges foglalkozni velük,mert azért csinálják,hogy idegesítsenek!

Ne foglalkozz vele,sokkal rosszab lesz neki:P

2010. nov. 7. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ha tovább szekál, akkor nyugodtan menj oda hozzá, és kérdezd meg tőle hogy miért csinálja.

Mondod te!: Figyelj! Én sose csináltam ezt veled, mindig kedves voltam hozzád, te meg nem! Miért csinálod ezt! Nőj már fel! Játszod itt a h_lye óvodást, aminek mind a ketten tudjuk, hogy semmi értelme! Fejezd be!!

Ennyit ha mondasz neki , szerintem békén fog hagyni, feltéve ha neki is van egy kis IQ ja!...

2010. nov. 7. 21:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Sztem nem használ...Sőt, talán még több ellenségeskedésre ad majd okot (lehet, hogy furán hangzik, de sajnos így van)
2010. nov. 8. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!