Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell többlépcsős azonosí...

Miért kell többlépcsős azonosításon átmennem a facebook fiókomba belépéshez a PC-n?

Figyelt kérdés
Mostanában mindig kódokat kér, ha laptopomon be akarok lépni a facebookon. Ha jól írtam be a kódot, akkor értesítés érkezik a másik telefonomra, hogy ellenőrizzék én próbáltam -e belépni. OMG!!!! ki más?És mi van ha nincs okostelefonom ? Vagy egyszerűen nincs nálam, nem találom? Akkor meg konfirmaciós kódot küld az emailemre... ha arra az emailre be akarok lépni, akkor pedig egy másik email címemen megkapok 1 kódot hogy én vagyok -e az... (Úristen, ki más lenne....) hogy lehetne ezt elkerülni hogy számítógépen laptopon ne 4-5 lépcsós azonosítással jussak be a fiókomba????!!!!Köszönöm szépen, nem kérem ezt a "biztonságot"

#macera #facebook többlépcső #nem kérek belőle
nov. 9. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig te állítottad be a két lépcsős belépést. Szerintem a beállítások menüben ki is lehet kapcsolni, hogy elég legyen csak a jelszó.

Azért szokott kelleni, mert elvileg fel lehet törni a jelszavad. És ha nem te vagy, az baj,mert kizárnak a fiókodból, akkor az Androidos telefonodon sem működik semmi, mert ahhoz is Google regisztráció kell, esetleg a bankkártyádhoz is hozzáférhetnek, stb. Manapság minden "okos" ha valahol kizárod magad a felhasználói fiókból, marha macerás visszacsinálni és mindent újra beállítani.

Amúgy a gmail biztonsági értesíte annyi, hogy rákattintasz és kész.

nov. 9. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

(Úristen, ki más lenne....)

Ne haragudj: te teljesen hülye vagy?

Még soha, senki nem próbált a világtörténelemben belépni más fiókjába...

nov. 9. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
nem kérek belőle ez nekem 4 lépcsős azonosítás mert az emailem is kéri... csak macera
nov. 9. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor kapcsold ki.

De ugye nem lesz nagy baj, ha feltörik a fiókod?

nov. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!