Szerintetek mik a legszebb illetve a legrondább lánynevek?
Szép: Anett, Nóra, Vivien
Randa: Erzsébet, Magdolna
Szerintem az Emerenc vagy a Szilárda pl elég szerencsétlen nevek.
Legszebbet meg nem tudok mondani... Nekem tetszik az Adél, Léna vagy az Emília, de nem állítanám, hogy ezek a legszebbek.
Aki szerint az Erzsébet ronda, az szerint az Eszmeralda az szép? 🤣 Vagy a Dzsesszika? 🤣 Szakadok rajtatok.
Szerintem a Luca is szép név, sőt a Mária is, bár régi, ami azt illeti ez igaz.
De akkor is kérem... Vagy a Gyopár?
Hát annyi randa név van, de a régi hagyományos nevek szerintem nem randák.
Legszebb:
Emília, Patrícia, Eszter, Esztella, Heléna, Asztrid, Emma, Kinga, Flávia, Frida, Friderika, Izabella, Annabella,
Legrondább:
Saját kútfőből azt mondanám, hogy Banánvirág, Zsüliett, Dzsindszer, Melani, Mendi, Tifani, Riana, Zara, Zora, Lelle, és az olyan becenév szerű furcsaságok, mint a Havaska, Juliska, Boriska, Piri.
Na, de itt még nem ért véget. Fogadjatok szeretettel néhány csodát a jól ismert listáról, amelyre oly sokan szentírásként hivatkoznak:
Lóisz, Lízel, Lüszi, Montika, Nájiká, Nisá, Pólika, Seli, Móhini, Szendi, Szendile
Rég nem kéne léteznie…
A Zsejke (pontos j-vel!) borzalmas.
Amúgy a Zselyke elmegy. Tudtommal az a gyakoribb, és eredetileg csak ezt lehetett adni.
Ha már a szavak helyesírása a rögeszméjük, döntsék már el, hogy melyik alak a helyes. Mert ez így nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!