A Baranyai Komló-Körtvélyesnél szerintetek szabad lenne nemhivatalos geoládát elrejteni?
Neten találtak szerint ideális környéknek tűnik, a Wiki is azt írja, hogy egy domb, amit elkezdtek 4emeletes panelházakkal beépíteni, csak aztán elfogyott a pénz, az építkezés abbamaradt, a domb egy jó része pedig megmaradt zöldes területnek.
Egy szűk Pécsi gimis baráti társaságon belüli informális geoládázásról lenne szó... meg kicsit máshogy is játszanánk a játékot, de az alapja ugyanaz lenne.
Igen, lehet, hogy kicsit... 🙄 izé, megásnám valahol a földet... de csak egy 10×10 centis ládáról lenne szó.
És úgy intézném, hogy a megtalálásához ne kelljen sokat turkálni.
Nagyon rossz szemmel nézné ezt a... nemtudommilyen polgárőrség v. egyéb (közterület)felügyeleti szervezet??
Nem valószínű, hogy foglalkoznának vele, viszont az elmúlt évben jártam arra és a füves dombra ipari parkot építenek, mindenféle cég települ éppen oda. A másik oldalt, ahol egy nagy kereszt is volt(talán még mindig ott van) eladták magántulajdonnak, amit a tulajdonos, együtt a kiskertekhez vezető úttal szépen elkerített.
Tehát nem tudom, hova lehetne tenni a làdát, mivel 2 év alatt brutálisan megváltozott ott minden, amire régről emlékszem.
JAJ!! ☹😥 Ez Nekem rossz hír! Nagyon rossz!
Nincs mese, szerdán ki kell mennem terepszemlére... de már előre tartok a fájdalmas valóságtól. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!