A Magyar Zene Háza mennyire elegáns hely? Mennyire kell kiöltözni ha koncertre megyek?
Figyelt kérdés
szept. 20. 00:25
1/13 anonim válasza:
Nem tartom elegánsnak, bár koncerten még nem voltam ott. Ha valami komolyzenei dolog akkor azért kiöltöznék. De mittomén egy rock acoustic unplugged-ra már biztosan nem.
2/13 anonim válasza:
Nézz meg róla képeket! Szerintem gyönyörű, modern hely, igaz, bent még nem voltam, látni is csak egyszer láttam, akkor kivilágítva.
Nehezen tudnék ott kinyúlt pulóveres, vagy sportcipős-guccis szettet elképzelni.
3/13 anonim válasza:
Milyen koncertre mész? Ettől is függ, nemcsak a helytől.
4/13 anonim válasza:
Miért imádnak az emberek megfelelni az elvárásoknak?
5/13 anonim válasza:
4: Miért gondolod, hogy valaki csak elvárás miatt öltözik fel normálisan?
Nekem az is hozzátartozik, pl. egy színházi eseményhez, hogy akkor máshogy öltözöm fel, mintha egy borfesztiválra megyek.
6/13 anonim válasza:
Jó, akkor feleljetek meg. Én meg leszarom és olyan ruhát veszek föl ami nekem tetszik és amiben jól érzem magam.
7/13 A kérdező kommentje:
Jazz koncertre megyek
szept. 20. 13:03
8/13 anonim válasza:
Én is leszarom a szokásokat, etikettet. Operába is elmegyek simán farmerban és pólóban.
9/13 anonim válasza:
"leszarom az etikettet".
Ilyennek is kell lenni.🙄
10/13 anonim válasza:
6: én normális ruhákban is jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!