Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a műanyag pántoló...

Mit kezdjek a műanyag pántoló szalaggal?

Figyelt kérdés
olyan munkahelyen dolgozom, ahol rengeteg keletkezik. A nejlon hulladékba nem tehetem mert akkor nem veszik át. Jobbhíjján megy a kommunálisba, de ott is rengeteg helyet foglal, ha nem kezdünk vele valamit. Engem nagyon zavar, hogy oda megy, de nincs más ötletem. Milyen megoldás lehet a térfogata csökkentésére?
aug. 30. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A munkahelyeden a fonok megmondja, hova tedd. Ha nem viszed haza, akkor otthon nem lesz vele gondod.
aug. 30. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak soknak tűnik, mert nehéz kicsibe bálázni, mindenáron szét akar ugrani, ki akarja rúgni magát, így a kevés is soknak néz ki. Ha tényleg sok, akkor megérné újrahasznosítani, tehát a cég pénzt tudna belőle csinálni, csökkenteni a csomagolási vagy hulladék-költségeket. Esetleg dobd fel a főnöknek, hogy érdemes lenne gyűjteni és eladni erre szakosodott újrafeldolgozó cégnek, egy normális főnök mindig örül a költségcsökkentő ötleteknek.
aug. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!