Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ausztriában lehet mobilt...

Ausztriában lehet mobilt vinni a középiskolákba?

Figyelt kérdés

aug. 28. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mobilmigránsok hulláma várható?
aug. 28. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Europaban Hollandia, Franciaorszag, Olaszorszag, Finnorszag, Portugalia, Anglia - kulonbozo modon tiltjak a hasznalatat a kulonbozo korosztalyokban, elvinni lehet (hiszen az utra kellhet), de vagy ott elveszik toluk, vagy a hasznalatat tiltjak es buntetik

en kulfoldon elek, nem is ertem, hogyan johetett ez letre, alvajarok vagyunk? hogy egyaltalan szobajohet, hogy hasznaljak?

aug. 28. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy igen.Én sem értem hogy miért engedték be az iskolába?, Most meg nehéz lesz kitiltani..
aug. 28. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt a korosztályt reggel látom a villamoson, meg az ebédszünetükben (nekem is akkor van, itt nincs menza, mert amikor kitalálták a rendszert, elvileg mindenki hazament ebédelni hisz anyu otthon volt), akkor biztosan van mindegyiknél. És a legtöbb nem némítja le, illetve fülest sem használ, úgyhogy mindenki élvezi a gagyi tiktok videókat és lövöldözős játékokat :S
aug. 29. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, most megkerdeztem egy (angol) pszichologust. Azt mondta, az a generacio, aki koran kezdett okostelefonozni: minden kozossegi medianak van karos psziches hatasa, de a TikTok-ozastol mar latszik, hogy a koncentracios keszseguk nagyon lezuhan, vagyis nem birnak semmire 1-2 percnel hosszabb ideig figyelni. Es ez tartos agykarosodast okoz valoszinuleg, amire meg nincs egyertelmu tudomanyos bizonyitek, de josolhatoan lesz, es jobb vigyazni, amennyire lehet, most.
szept. 1. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!