Sürgős-fontosra van egy idegen szó, de nem jut eszembe. Mi az?
Figyelt kérdés
Kivételesen fontos, sürgős - kivételes helyzet.
Valami ilyesmi. Van erre egy idegen szó de nem jut eszembe.
aug. 24. 16:26
11/20 anonim válasza:
A gond csak az, hogy nem azt jelenti, amit keresel!
12/20 anonim válasza:
Vis maior kifejezést olyankor használjuk, amikor egy előre nem látható, rajtunk kívülálló, általában természeti esemény bekövetkezése miatt szenvedünk kárt, és a felelősség nem róható fel senkinek.
13/20 A kérdező kommentje:
Igen én azt is sejtettem, hogy rossz szinonímát használtam.
aug. 24. 19:08
14/20 anonim válasza:
8as egy gondolatolvasó, mert mem ezt jelenti :D
15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a 8-as csak megsejtette, de köszi :D
aug. 24. 20:26
16/20 anonim válasza:
8as vagyok
És tényleg gondolatolvaso
Én biztos voltam benne,a last minutet keresi.
De mostanában közösségi oldalakon,fórumokon felkapott ez a vis majort irni oda is ahova nem illik mert nem azt jelenti. Szeretik használni,jol cseng ettől olyan menőnek tűnik aki írja es emiatt irtam oda vhogy sejtettem erre gondol.
17/20 A kérdező kommentje:
Igen igazad is van!
aug. 24. 21:22
18/20 anonim válasza:
Az is jópofa, amikor lépten-nyomon az agonizál szót használják a lamentál helyett.
19/20 anonim válasza:
Az én kedvencem az asztrológia, és gasztronómia rendszeres keverése.
20/20 A kérdező kommentje:
Na olyannal még nem találkoztam #19 :D
aug. 24. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!