APOKALIPSZIS vagy ARANYKOR közeleg?
A NEW AGE és a VÍZÖNTŐ korának cáfolata - Kövér Gábor:
https://www.youtube.com/watch?v=-H5-1oTejyY
Az apokalipszis majd az aranykor...Ahogyan a vers szól:
"szent dal csengését
majd a szent csendet
káoszban fogant újjászült rendet"
Hallgassátok meg, mert sorra rántja le a dolgokról a leplet.
És kukázzátok az Asztólógiát:)
Gondolkodjatok el Trump szerepén
És egyebeken.
Egy könyvet sosem a borítója alapján véleményezünk..
Semmilyen leplet nem ránt le.
Ha meg van egy könyv, aminek a címe "Hogyan tervezzünk hatásos könyvborítót", akkor azt a könyvet meg lehet elég jól ítélni a borítója alapján. Szóval ez az állítás sem igaz.
4 Miért mondasz olyan dologról véleményt, amire nem veszed a fáradságot, hogy egyáltalán meghallgasd?:D
Én tegnap a pihenőidőmből vettem el azért, hogy meghallgassam.
Azért osztom meg, hogy a többiek is legalább 1x hallják, aztán, hogy mit kezdenek vele-már az ő dolguk.
Úgy hogy nyugodtan az "asztrólógiás tudásod" kukázhatod. Ott van benne egyértelműen.
Nem kukázok semmilyen asztrológiás tudást, mivel konzisztensen értelmes ember ilyenben nem is hisz.
A taktikádat meg sajnos ismerem már jól, mindig ezt csinálod a videóknál.
6 Nincs semmiféle taktika. Tájékoztatás van. Az emberek tájékoztatása van.
Egy mondatban: az aki a most jövő dolgokatAranykornak nevezi-beleértve Donald Trump-ot is, az kinek az embere? Na kinek? Sátánnak.
Donald Trump az egyetlen olyan jelen pillanatban akire tökéletesen illik a Biblia jellemzése, hogy gazdasági körökből fog kiemelkedni, pünkösdi karizmatikus lesz, eladja magát Sátánnak a hatalomért és nem más lesz mint az Anti Krisztus.
Mit mondott Trump, mi is jön?: Aranykor.
Pont.
Több ée mondom, hogy ő az esélyes az Anti Krisztus személyére. És lám..
"pünkösdi karizmatikus lesz"
Nem tudom, a Biblia hol ír ilyet, de Trumpra ez nem igaz.
8 De igaz. Donald Trump pünkösdi karizmatikus.
Szent Lélekkel keresztelt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!