Hogyan nem betegednek meg az ilyen ételektől egyes nemzetek?
Figyelt kérdés
Youtube-on láttam egy a legundorítóbb ételekről szóló videót. Na abban volt a kukacos sajttól kezdve a rohasztott cápahúson át a 100 napos tojásig minden gusztustalanság. Ja a surströmminget kihagytam, remélem jól írtam le. A surströmming egyébként megosztó, mert valaki azt mondja hogy annyira nem is vészes valaki meg behány tőle. De én inkább nem kóstolom meg. Ezeket hogy bírják egyáltalán megenni? Mondjuk én imádom a camembert sajtot, pedig büdös lábszaga van kb vagy még büdösebb :Daug. 16. 13:55
1/8 anonim válasza:
Miért betegednének meg? Egyik sem mérgezö. Tipikusan az a valaki vagy, aki azt eszi csak, amit óvodás kora óta megszokott - ez még nem lenne annyira baj, csak begyepesedett gondolkodásmód -, és nem tudja felfogni, hogy máshol mások a szokások.
Ami NEKED undorító, az másoknak nem az, viszont számunkra sok olyasmi az, amit te megeszel, szeretsz.
2/8 Senior Séf válasza:
Sokkal természetesebb az étkezésük, mint a boltban kapható, kemikáliákkal ehetővé ügyeskedett szemetek.
3/8 anonim válasza:
Mekit szereted? Nézd meg az Adrenochrom dokufilmet. Fogalmad sincs, mennyi gusztustalan dolgot eszel meg nap mint nap. 😉
4/8 anonim válasza:
Ezeket amiket felsoroltál, jobbára nem nemzetek eszik, hanem egyes ínyencek.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem hánynak, megy tőle a hasuk?
aug. 16. 16:48
6/8 anonim válasza:
A felsorolt ételek fermentálással készülnek, ez pedig sz egyik legösibb tartósítási mód.
7/8 UlfOrmson válasza:
Miért betegednének meg ezektől? Ahol ezek tradicionális ételek, ott már egész kis koruk óta hozzá vannak ehhez szokva
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy városi legenda-e, vagy valós, de elvileg a vanília sem csak növényből készülhet... Khmmm, hód-végbél-kivonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!