Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudom beállítani a...

Hogy tudom beállítani a facebookon, hogy ne lehessen látni ki az aki belikeolta a képemet?

Figyelt kérdés

A kép szeretném, hogy látszódjon a profilomon de ne lehessen megnyitni és ne lehessen látni kik adtak rá reakciót.

Köszönöm

aug. 7. 09:31
 1/1 anonim válasza:
Ha jól értem a profilképedről van szó? Az albumban, ahol a profilképek vannak "csak én"-re teszed a megoszthatóságot. Ennyi. És ha a bejegyzések között is szerepel, hogy profilképet váltottál, akkor azt is be tudod úgy állítani, hogy rejtve legyen, tehát nem jelenik meg a bejegyzések között. Így nem is tudják sehol likeolni, sem megnyitni, hírfolyam sem dobja be, és az addigi reakciókat sem lehet megnézni (csak te fogod látni). A profilképednek az a része, amit behúztál a karikába - látható lesz mindenkinek.
aug. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!