Igy fog menni egesz eletemen at? Hogyan tudnam megakadajozni?
Figyelt kérdés
Szoval azok a gondjaim h velem egyfolytaba kotekednek :( osztalyban es sokszor meg az utcan is.Probalok nem oda figyelni de azert zavar :S es pluszba meg egy igazi baratom sincs akiben megbizhatnek es elmondhatnam mindent ami bant.Nem beszelve arrol h sokszor nem vesznek szamba es csak ugy elloknek.Nem egyszer szoltak be ,hogy ,hogy oltozok h milyen zenet halgatok.Es igy egyszeruen nem lehet birni ,amiota suliban vagyok mindig ezvan elsos korom ota... Mit tegyek h megszunjon ez ?:S
13/F
2010. nov. 1. 21:02
11/20 A kérdező kommentje:
sapkat hordok igen ,de gyurut meg fulbevalot a-a...
2010. nov. 1. 21:22
13/20 anonim válasza:
me most mér azok szoktak igy rajoskodni na.. hát ki tudja miféle szerzetek tapicskolják össze eztb az oldalt...
14/20 A kérdező kommentje:
Mind 1 azt mar reg tudom h jo masokat szivatni...
2010. nov. 1. 21:26
15/20 A kérdező kommentje:
de mi az a dzsipo vagy mi? :D cig@ny vagy mi a franc ?xD
2010. nov. 1. 21:31
16/20 anonim válasza:
Szerintem a zenei ízlésed nem kell megváltoztatni, ha neked ez tetszik, akkor ne mások miatt ne hallgass rap-et. Viszont az öltözködésen szerintem lehet változtatni, ha egy tök sima farmert, cipőt, meg mondjuk egy egyszerű csíkos pulcsit veszel fel, akkor abba már senki nem köthet bele. Zenét meg inkább otthon hallgass, vagy fülhallgatóval, és akkor már mindjárt lesz@rja mindenki. Kezdj el valamit sportolni (ilyen korban a gyúrást még hanyagold), leginkább valami harcművészetet, vagy önvédelmet ajánlok, ha kicsit izmosodsz, akkor már mindenkinek kisebb a pofája, és ha mégsem, akkor legalább tudod kezelni a helyzetet.
17/20 anonim válasza:
Szívesen cserélnék veled osztályt:D.Az osztályomban csak én hallgatok rockot a többi mind hip-hopot meg rapet hallgat.Engem is gyakran piszkálnak,de már rég nemfigyelek rájuk.Szerintem az egy nagy bunkó aki a zenei/öltözködési stílus alapján ítéli meg a másikat.Nemkell azért változtatni,hogy másoknak megfelelj.Zenét fülessel hallgass így nemtudnak belekötni.És még annyit,ha valaki piszkál akkor nehagyd magad!
18/20 anonim válasza:
Ez igy van, mindig abbol van sok amiből nem kéne :D majd lesz jobb is ha közüpsuliba mész x]
Nálunk meg mindenki ilyen viva slágereket hallgat, pedig hogy szeretnék én egy rockos osztályt inkább :D
19/20 A kérdező kommentje:
Kosz az utolso 3-nak ,valahogy a reppet jobban szeretem errol mar nem tehetek es akk azt csinalom h ha valaki piszkal 10 emeletrol szarom le,mondjuk meg probaltam ezt de most hatha sikerul,kosz meg 1x ...
2010. nov. 2. 18:20
20/20 anonim válasza:
Ne aggódj ,lesznek barátaid!Ne öltözz "repperesen",elég ha hallgatod ezt a zenét!Kóstolj bele más stilusokba is,így hozzászólhatsz a rockzenéhez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!