A liberálisok nőgyűlölők, amiért elfogadják az iszlámot és transz sportolók női kategóriában való indulását?
Egy hermafroditát miért mosol össze az lmbtq val?
Szélső jobboldali provokáció a kérdés, mivel az adott hermafrodita sose reklámozta az lmbtq t.
Annyi hogy valóban nem korrekt az olimpiai bizottság részéről ezt figyelmen kívűl hagynia és a paralimpiára áttenni az ilyen nem szerencsés embereket.
Itt nem az afrikai sportolóról van szó, hanem hogy a liberálisok beálltak a nőként induló férfi mögé és szegény Lucát támadják.
Én magamat szélsőbaloldalinak vallom. Szerintem az LMBTQ a burzsoázia eszköze egy mesterséges feszültségkeltésre, hogy elterelje a figyelmet a munkásosztály kizsákmányolásáról
Mi vagyunk nőgyűlölők amikor a magyar vidék szokta agyonverni a feleségét részegen? Meg konyhába, mosni, szülni küldeni őket?
Nektek tényleg az agyatokra ment a propaganda és a gyűlölködés. :D
5# Még szerencse hogy a munkás osztály magától is olyan tanulatlan és hülye, hogy nem tud kiállni magáért, lásd magyarország...
Először talán a saját politikusaid környékén kellene nézelődni kedves vidéki, alacsony végzettségű, szélső jobbos, bakancsos barátom.
Az a bokszoló nem transznemű volt, hanem nő akinek vannak férfi kromoszómái miatt is de pinája van és nőként versenyzett eddig is.
Az igazi iszlám tiszteli a nőket. A terroristák nem muszlimok
Nem tudom miért kell fekete fehérben látni a világot? Aki nem az algírnak drukkol az már egyből vidéki fideszes?
Maga Gyurcsány is Luca pártjára állt!
Az iszlám nem tiszteli a nőket, elnyomja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!