Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az Álljon megy egy novellára...

Az Álljon megy egy novellára pályázatban mikor értesítik valójában a nyerteseket?

Figyelt kérdés

Az eredményhirdetés időpontjában már mindig a nyertesek fényképpel ellátott plakátja is megjelenik, de a nevezésnél nem kell fényképét beküldeni. Szóval az eredményhirdetés előtt már eldől ez, de vajon mennyivel előtte?

Ha idén július 2. az eredményhirdetés, és eddig nem kértek fényképet, akkor már elkönyvelhetem, hogy nem sikerült bejutni?

jún. 21. 08:21
1 2
 1/13 anonim válasza:

Ugyanez lenne a kérdésem!

Juli 2 előtt biztos h értesítik a nyerteseket, mert aznap van díjátadó ünnepség is, ahol ők is megjelennek. Nyilván nem aznap reggel csörögnek rájuk, hogy délután tessék megjelenni Még pont 10 nap van addig. Ez még beleferne. De később, hát, nem tudom, nem sok esélyt látok rá.

Jó lenne, ha valaki olyan írna, akinek esetleg visszajeleztek és akkor tudnánk, hogy mi biztosan lecsúsztunk.

De aki meg bekerültem, az gondolom örvendezik, nem a gyakorit bújja, mint mi:D

jún. 22. 20:35
 2/13 anonim válasza:
Én láttam olyan fb posztokat korábbi évekből, ahol a jelentkezők az eredménytelen szereplésükről kaptak emailt. Ebből gondolom, hogy idén sem lesz másként.
jún. 23. 18:32
 3/13 anonim válasza:
2-es, hogy kerestél rá, hogy ilyen posztokat kidobott? köszi előre is!
jún. 23. 18:36
 4/13 anonim válasza:
Fb-on beírtam a keresőbe: "álljon meg egy novellára" és böngészgettem a találatok között. Nincs mit! :)
jún. 23. 19:05
 5/13 anonim válasza:

Jeleztek itt, ha valakinek írnak bármit?

Engem megöl az ideg ettől, hogy semmit nem lehet tudni.

jún. 24. 10:42
 6/13 anonim válasza:
Van, aki már kapott emailt?
jún. 25. 10:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :-/
jún. 25. 18:08
 8/13 anonim válasza:
Jött az email.
jún. 26. 13:26
 9/13 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, idén milyen színvonalas írás nyer majd...
jún. 26. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
17-én már kimentek az emailek a 20 továbbjutónak.
jún. 27. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!