Az Álljon megy egy novellára pályázatban mikor értesítik valójában a nyerteseket?
Az eredményhirdetés időpontjában már mindig a nyertesek fényképpel ellátott plakátja is megjelenik, de a nevezésnél nem kell fényképét beküldeni. Szóval az eredményhirdetés előtt már eldől ez, de vajon mennyivel előtte?
Ha idén július 2. az eredményhirdetés, és eddig nem kértek fényképet, akkor már elkönyvelhetem, hogy nem sikerült bejutni?
Ugyanez lenne a kérdésem!
Juli 2 előtt biztos h értesítik a nyerteseket, mert aznap van díjátadó ünnepség is, ahol ők is megjelennek. Nyilván nem aznap reggel csörögnek rájuk, hogy délután tessék megjelenni Még pont 10 nap van addig. Ez még beleferne. De később, hát, nem tudom, nem sok esélyt látok rá.
Jó lenne, ha valaki olyan írna, akinek esetleg visszajeleztek és akkor tudnánk, hogy mi biztosan lecsúsztunk.
De aki meg bekerültem, az gondolom örvendezik, nem a gyakorit bújja, mint mi:D
Jeleztek itt, ha valakinek írnak bármit?
Engem megöl az ideg ettől, hogy semmit nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!