Mit lehet kezdeni rengeteg könyvvel, amik pl. öröklés útján az emberre maradtak?
Talán el kéne olvasni.
Én begyűjtöttem. A könyv az érték megőrzője, nem az internet.
Elolvasni?
De ha ez számodra egy ördögtől való ötlet, vidd be egy Cseriti boltba, vagy egy idős otthonba/ könyvtárba - végső esetben add le egy FKFV Újrahasznosító helyen. Egyet ne tegyél - ne dobd ki!
Ha tudsz küldeni akár privátba képet, hogy mik vannak vagy címeket akkor szívesen átnézném és ha találok olyat akkor el is vinném.
Na de a kérdésre.
Nem tudom merre laksz de jó pár helyen vannak olyan helyek ahonnét csere alapon el lehet vinni könyveket ha ott hagysz másikat. Ilyen helyekre elvihetnél párat. Hátha valahol gazdára talál.
Szoktak az utcákon is lenni régi könyvárusok akiknek szintén fel lehetne ajánlani a könyveket.
Ezenfelül nekem sikerült ingyen fb marketplace -en olyan dolgokat is elpasszolnom amikre azt mondták mások, hogy csak akkor vinnék el ha fizetnék nem kis összegeket. De voltak akiknek szükségük volt rá és elvitték.
1-es, talán nem kéne kommentelni hülyeséget. Mivel felnőtt vagyok, el tudom dönteni, mennyit és mit olvassak. Nem ez volt a kérdés. Más az érdeklődési köröm, és egyébként sem fogok több száz könyvet csak a kedvedért elolvasni. Azt se tudod, milyen könyvek, mi a témájuk, de olvassam el? Nem kéne trollkodni. Azt se tudod, hány éves vagyok, lehet, én vagyok idősebb - mi ez a stílus, hogy "el kéne olvasni"? Kikérem magamnak!
A hasznos hozzászólásokat köszönöm!
a vidéki könyvtárak gyakran örömmel veszik a könyvadományokat. Ha a könyvek között szerepelnek olyan szépirodalmi alkotások, amik általános és középiskolában kötelezőek, vagy ajánlott olvasmányok, akkor szerintem érdemes a környékbeli iskolákkal is felvenni a kapcsolatot
ha vannak köztük szakkönyvek, akkor is érdemes a könyvtárakat felkeresni, hátha a könyvtárosok felfedeznek olyan műveket köztük, amit esetleg már kerestek az olvasók (csak pl. egy nehezebben beszerezhető szakkönyv volt, ami nincs meg feltétlenül minden könyvtárban)
Én is nagyon sok könyvet örököltem nagyszülőktől, és ezek 90%-ban olyan könyvek voltak, amik engem nem érdekelnek. Persze meg nem veszi senki, könyvet nem dobunk ki... Nekem a könyvesszekrények jelentettek megoldást, rengeteg könyvet vittem el oda, és helyettük ízlésemnek jobban megfelelő könyveket hoztam haza. Egyre több helyen van ilyen. Érdemes itt körülnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!