Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki jönne Balaton sound ra?

Valaki jönne Balaton sound ra?

Figyelt kérdés
Van kettő VIP jegyem ! 35 f
2024. jún. 2. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Felajánlod a VIP jegyed egy ismeretlennek? Ez igazán kedves és nagylelkű.

Én szívesen mennék, de idősebb vagyok, mint te, nem tudom, hogy jönnénk ki egymással...

Mindenestre merész vállalás egy ismeretlennel nekiindulni, de akár nagyon jól is elsülhet. Nyilván meg kell tenni a szükséges előkészületeket, és valamennyire össze kell barátkozni előtte.

Ha el tudod képzelni ezt a bulit egy negyvenes nővel, akkor írj, és derítsük ki, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak annyira, hogy együtt menjünk.

2024. jún. 2. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Tavaly a sziget fesztre mentem így. Volt három VIP jegyem, jött egy apuka meg a lánya. Fesztivál előtt, három hétig tartottuk a kapcsolatot . Nem merült fel semmi probléma és így minden rendben volt. A feltételem az vólt hogy ha már együtt megyünk akkor maradjunk is egyben a feszten. Ne pedig a feszt után találkozunk , hogy megyünk haza. Mert akkor ennyi erővel, bármelyik idegenek oda adhatóm a jegyet.
2024. jún. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!