Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Instagramon ez a photo dump...

Instagramon ez a photo dump csajos dolog?

Figyelt kérdés
Van ez a may dump stb, amikor sztoriba kiraknak egy rakás képet az adott hónapról, de csak lányoknál látom ezt, pedig én is raknék ki ilyet. Ez ilyen csajos dolog lenne?

#dump #Instagram #Photo dump
máj. 31. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Melegek is csinálják. Örülök, hogy segíthettem! 🙂
máj. 31. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Te meg csinálj egy memória dumpot...
máj. 31. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem csajos, fiúknál is láttam ilyet. Beraksz pár képet, amit abban a hónapban készítettél, nincsen ebben semmi. Akinek ez bzis, az egyáltalán ne posztoljon sehova semmit, mert akkor ő is bzi lesz. Fhuj de buta vagy bszki
máj. 31. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
De ennek mi értelme van? pedig van instám
máj. 31. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy összefoglaló az eltelt hónapról fotókkal, szerintem nem hülyeség, igyekszem nyitni az emberek felé és minél jobban közösségi életet élni és szerintem ez egy tök jó ötlet, mert olyan képeket is bele lehet tenni, amit amúgy így egyedül nagyban nem feltétlen oszt meg az ember
máj. 31. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazad van. Inkább legyél meleg heteró, mint hideg és üres....
máj. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!