Az angolok valóban a legmocskosabban viselkedő turisták?
Jelenleg mindenfele protestálnak a helybéliek, hogy kitiltsák az angolokat, főleg Amszterdamban, Spanyolországban.
1
Magyarok? Bárhová mentem soha semmi magyart nem hallottam.
2
Te hol láttál amerikait? Én megfordultam már pár országban, de amerikai angolt csak elvétve, egyszer-kétszer hallottam.
Olaszországban élek és viszonylag sok időt töltök Skóciában és Portugáliában. A munkámnak hála (múzeumi munkáim vannak) rengeteg turistával találkozok és messze az amerikai turisták a legrosszabbak. Többségében hangosak, tiszteletlenek és semmit sem tudnak a környezetükről.
6
Hàt ez az. Jobban élni nem ugyanazt jelenti mint civilizáltnak lenni.
Kelet-európa sok esetben civilizáltabb, normálisabbak az emberek, csak annyi, hogy a nyugati ember lenézi őket mert csóróbbak.
Turizmusban dolgozom, vannak kivételek, de az általam tapasztaltak alapján így áll a helyzet: kínai/japán turisták kivételével szinte mind hazudik, amikor diákoknak szóló kedvezményt szeretnének igénybe venni, kedvencem a letelepedési engedély meg a jogosítvány, mint diákigazolvány. A spanyolok rendkívül erőszakosak, tolakodnak, a többség nem hajlandó az angolt használni. Az arabok, főleg a fejkendős lányok, iszonyatosan beképzeltek és lenézik az európaiakat, simán beléd mennek a járdán és elhordanak mindennek Budapesten. Az ukránok és az oroszok sem piskóták, az ukránokon olyan márka van, amit egy átlag magyar soha nem tudna megfizetni, mégis követelik az ingyenes belépést a múzeumokba. A kínaiak brutálisan agyatlanok, nem beszélnek angolul, erőszakosak, könyökölnek, sok feketén visz turistákat ide oda. Az amerikaiak közül soknak ledegradáló a stílusa, látszik, hogy semmibe veszik az európai lakosokat, csak a nép által ezért eredményeket akarják élvezni. Brit fehér fiatalok meglepően udvariasak.
Nem kellene nekik itt mindent elnézni, a többségében semmiféle tisztelet nincs a magyarok iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!