Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az angolok valóban a legmocsko...

Az angolok valóban a legmocskosabban viselkedő turisták?

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg mindenfele protestálnak a helybéliek, hogy kitiltsák az angolokat, főleg Amszterdamban, Spanyolországban.

máj. 31. 09:14
 1/9 anonim válasza:
22%
Szerintem a magyarok, csak tőlük már nem vár más viselkedést senki a világon, ezért nem is meghökkentő amikor parasztok.
máj. 31. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ó, dehogy. Az amerikaiaknál nincs rosszabb.
máj. 31. 09:53
 3/9 A kérdező kommentje:

1

Magyarok? Bárhová mentem soha semmi magyart nem hallottam.

máj. 31. 10:06
 4/9 A kérdező kommentje:

2

Te hol láttál amerikait? Én megfordultam már pár országban, de amerikai angolt csak elvétve, egyszer-kétszer hallottam.

máj. 31. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Olaszországban élek és viszonylag sok időt töltök Skóciában és Portugáliában. A munkámnak hála (múzeumi munkáim vannak) rengeteg turistával találkozok és messze az amerikai turisták a legrosszabbak. Többségében hangosak, tiszteletlenek és semmit sem tudnak a környezetükről.

máj. 31. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, de a Belvárosban élek pár éve és korábban azt hittem a nyugati emberek milyen kulturáltak. Na ez megváltozott, cigánynak tekintem a nyugati turistákat. Annyi hogy nem akarnak kirabolni, viszont ugyanolyan retkesek, szemetelnek és üvöltöznek mint a majmok
jún. 4. 10:29
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Hàt ez az. Jobban élni nem ugyanazt jelenti mint civilizáltnak lenni.

Kelet-európa sok esetben civilizáltabb, normálisabbak az emberek, csak annyi, hogy a nyugati ember lenézi őket mert csóróbbak.

jún. 4. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha hangoskodásról, szemetelésről van szó, a hollandokra is lehet számítani.
jún. 4. 13:50
 9/9 anonim válasza:

Turizmusban dolgozom, vannak kivételek, de az általam tapasztaltak alapján így áll a helyzet: kínai/japán turisták kivételével szinte mind hazudik, amikor diákoknak szóló kedvezményt szeretnének igénybe venni, kedvencem a letelepedési engedély meg a jogosítvány, mint diákigazolvány. A spanyolok rendkívül erőszakosak, tolakodnak, a többség nem hajlandó az angolt használni. Az arabok, főleg a fejkendős lányok, iszonyatosan beképzeltek és lenézik az európaiakat, simán beléd mennek a járdán és elhordanak mindennek Budapesten. Az ukránok és az oroszok sem piskóták, az ukránokon olyan márka van, amit egy átlag magyar soha nem tudna megfizetni, mégis követelik az ingyenes belépést a múzeumokba. A kínaiak brutálisan agyatlanok, nem beszélnek angolul, erőszakosak, könyökölnek, sok feketén visz turistákat ide oda. Az amerikaiak közül soknak ledegradáló a stílusa, látszik, hogy semmibe veszik az európai lakosokat, csak a nép által ezért eredményeket akarják élvezni. Brit fehér fiatalok meglepően udvariasak.

Nem kellene nekik itt mindent elnézni, a többségében semmiféle tisztelet nincs a magyarok iránt.

dec. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!