Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem elvárás egy általános...

Nem elvárás egy általános iskolai töritanártól, hogy képben legyen a 2.VH hadtörténettel?

Figyelt kérdés

Egy fiatal töritanárral ismerkedem (eddig csak 2 randink volt), és legutóbb a második világháborúról esett szó. Nem vagyok jártas a témában, épp csak felületes ismereteim vannak, de azt például határozottan tudtam, hogy a rakéta technológia hamarabb létezett, mint az atombomba, és már 3 évvel korábban bevetették (V1, V2). Ezzel szemben, ő az ellenkezőjét allította, vagyis, hogy az atombomba volt előbb, és a rakéta majd csak a hidegháborúban lett kifejlésztve. Ekkor már gyanítottam, hogy ő hidrogénbombával keveri a rakétát, de akkor is állította, hogy én tévedek.

Persze ezek nem túl fontos infók, nem is az általános müveltség részei, csak szokatlannak találom, hogy épp egy tanár ne tudná.

2024. máj. 29. 15:57
 1/6 hollófernyiges ***** válasza:
82%
A rakétát a németek fejlesztették, az atombombát a szövetségesek. A háború alatt nem volt egy kézben a kettő, nem véletlen hogy annyira kapkodtak Werner von Braun után.
2024. máj. 29. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nálad ezek szerint elvárás, és szex közben is erre gondolnál, szóval én nem erőltetném.
2024. máj. 29. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Én még ilyen nőt nem láttam, aki az atombombáról meg a rakétáról randizik. Vagy ez egy azonos nemű randizás?
2024. máj. 29. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen szinten nem.
2024. máj. 29. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Ezeket az infókat egy átlagos Spektrum tv néző is tudja. Esetleg az a magyarázat, hogy nem töritanár.
2024. máj. 29. 18:56
 6/6 MDaniel98 ***** válasza:
Mondjuk igen, elég kemény randitéma, de nekem ettől csak jobban tetszene, aki ezt felhozza:) A töritanár tévedett, de van ilyen. Lehet nem a második Vh. a kedvence, de alapvetően elvárható lenne, hogy tudja, igen.
2024. máj. 31. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!