Milyen hobbitok van(20-40) éves korosztály ?
Rajzolás, szerkesztés, festés, írás, olvasás, sorozatok és horrofilmek nézése, zenehallgatás, ötletelés (történetekhez), képregényolvasás, Genshinezés.
22/l
kertészkedés, olvasás, kirándulás, paleontológia/geológia
32/F
Konditerem, úszás, akvarisztika, nyelvtanulás és a történelmi érdekességek/tudományos cikkek érdekelnek még ezeken kívül
23/F
Nyugisabb videójátékok (Sims, Animal Crossing, Pokémonok, stb), olvasás (akármi, most egy Szerb Antalt olvasok meg egyet a dopaminfüggőségről), Duolingozok néha, meg festeni szeretnék elkezdeni, csak azt hittem van itthon rendes ecsetem, de csak kicsik vannak, amúgy megvettem mindent de ezt még pótolnom kell, csak le vagyok égve épp. Júniustól edzeni is szeretnék menni heti 2x bár ezt nem hobbinak mondanám, inkább szükséges, mert 10 kilót hízok lassan az elmúlt fél évben, eddig mozgalmas munkáim voltak és nem kellett, de a mostani elég laza.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!