Melyik országnak van a legviccesebb neve?
Figyelt kérdés
Én Burkina Faszóra szavazok.2024. máj. 8. 14:27
11/19 anonim válasza:
#7 Nekem nem tűnt félelmetesnek, de különösebben kellemesnek sem. Igaz, 1989-ben jártam ott.
12/19 anonim válasza:
Magyarország neve svédül "Ungern", ami németül azt jelenti, hogy nem szívesen. Mi se maradjunk ki a szórásból!
13/19 anonim válasza:
Ja, így akkor Törökország sincs jobb helyzetben, a nevük angolul szó szerint „PULYKA”
14/19 anonim válasza:
Amúgy a pulyka kapta a nevét Törökországról. Amikor felfedezték Amerikát (és benne pulykát), létezett a sima tyúk és a keletről Törökországon keresztül importált gyöngytyúk. Aztán az új madarat is besorolták a török-tyúk kategóriába...
15/19 anonim válasza:
A Hungary az angoloknak is "vicces".
Megtörtént:
-Where are You from?
-From Hungary.
-Wow. Hungry...
16/19 anonim válasza:
Csád, Niger, Suriname, Tonga, Vanuatu
17/19 anonim válasza:
Nem ország, de a területünkön van.
Lánycsók, Bugyi Nyomja ( falunak egyik utca neve ), Kölked.
van egy jó vicc is ezekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!