Rendeltetek bármit a ninafashion-ről? Mit gondlotok, eredeti cuccok, vagy hamisítványok?
Figyelt kérdés
Playboyos csizmát szeretnék rendelni,de még sosem rendeltem netről semmit,úgyhogy vannak aggályaim.2010. okt. 28. 15:53
1/2 anonim válasza:
A ninafashion.hu FULLON van hamisítványokkal. Jobban teszed, ha semmit nem rendelsz tőlük. Lehet, hogy van ami eredeti, de ahol ennyi gagyi van, én ott nem mernék semmit választani. Pl. olyan nike cipőre írják, hogy műbőr felső rész, amit rohadtul nem gyártottak soha műbőrből, de amúgy is mindegy, mert az a szín összeállítás sem létezik, amit árulnak. Dettó a csajos playboyos hello kittys dolgokkal. A vak is látja, hogy semmi köze a valódi playboyhoz/sanriohoz, és akkor mégis úgy adják el. Ráadásul rohadt drágán.
A baj az, ráadásul, hogy a szerencsétlen megveszi és még örül is, hogy milyen jó üzlet volt... Aztán annyiért már eredetit is kaphatott volna.
Én csodálom, hogy hagyják működni.
2/2 anonim válasza:
A Nike cipők leírása a gyártótól(nike) származik. Hogy gondolod, hogy hamisnak titulálsz olyat, amit nem fogtál meg, mégcsak nem is láttad? Akkor állíts ilyet, ha bevizsgáltattad és papírod van róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!