Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem nevetséges...

Csak szerintem nevetséges látvány, mikor meglett férfiak rollereznek?

Figyelt kérdés

Annyira szánalmasan férfiatlan látvány, mikor pasik mennek a kis rollerükkel. Egyforma gáz az elektromos, meg a nem elektromos is, bár a nem elektromossal legalább mozog, de akkor már vegyen egy nyomorult biciklit.

Könyörgöm, mint valami túlméretezett tízéves.

Roller pasinak max 15 éves korig áll jól, aztán szerintem az egyik legb..zisabb nyomibb látvány.

2024. ápr. 23. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak az lenne, hogy el kell jutni valahová... Pl. ha állásinterjúra megy és látják, hogy ki érkezik, garantáltan be se engedik. De finkább azért kell neki a roller, hogy csajok előtt fesztiválozzon, tegye a szépet, stb., miközben volt osztálytátsai már lakást vettek, nevelnek 2-3 gyermeket. Vagyis a normálisak. Ők pedig a nem-normálisak, a gyom, amit ki kellene gyomlálni.
2024. ápr. 25. 23:46
 12/15 anonim válasza:
77%
Kérdező, a te viselkedésed és mentalitásod inkább az ultra gáz és nevetségesen gyerekes. Ha 14-15 éves vagy, még elnézem, majd kinövöd. Ha viszont 18+-vagy, akkor tényleg bajok vannak a fejedben.
2024. ápr. 26. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Rollerezni jó buli, és hidd el a rolleres férfiakat totál nem érdeklik az ilyen kis nyomoronc majomparádék, mint te kérdező.
2024. ápr. 27. 07:49
 14/15 anonim válasza:
54%

Ha 18 év alatti vagy, akkor még van esély arra, hogy kinövöd ezt a nevetségesen gyerekes hozzáállást, bár nem fűzök hozzá túl sok reményt, ha nem épp 12-14 vagy.

Ha 18 év feletti vagy:

- Ha fiú/férfi vagy, akkor szánalmasan ingatag és törékeny lehet a te "férfiasságod", hogy te már egy rollerre sem tennéd rá a lábad, mert félsz, hogy bzinak néznek (mondom ezt melegként, és nekem például nincs rollerem)

- Ha lány/nő vagy, akkor meg röhejesen felszínes, gyerekes és ostoba. Az ehhez hasonlókból lehet Dunát rekeszteni a társkeresőkön, akik lekölykeznek a fél-Isten falu bikája macsó pasinak, aki meg szépen lepattintja őket, mert gyerek nem kell, aztán a "jó a szamár is" alapon már rögtön jók a lennének a "rolleres pasik" is.

De remélem, csak trollkodsz.

2024. ápr. 27. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazatok van, egy infantilisnek hiába magyaráz az ember...
2024. máj. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!