Idézetek barátnak? Ami nem nyálas és giccses!
Figyelt kérdés
A minap a barátnőmmel a karácsonyról beszélgettünk. Mivel ő külföldre szeretne költözni a gimi után, így ez az utolsó karácsonyunk úgymond. Arra gondoltam, hogy idén valami személyesebbet adok. Vennék egy 3 részes asztali fényképtartót és ugye a jobb oldaliba ő a középsőbe ketten és az utolsóba én vigyorognék vissza. Szeretnék vagy a fényképek hátuljára vagy külön képeslapra valami szépet írni, de sajna én nem vagyok ilyenben jó. Elsősorban olyan válaszok érdekelnének ami nem giccses, unalmas és nyálas. Főként saját tapasztalatokra lennék kíváncsi amit ti írtatok vagy amit nektek írtak. . És ha valakinek esetleg félreérthető lett volna ez egy baráti kapcsolat, mindketten lányok vagyunk és 18évesek. Ha esetleg van jó ajándékötletetek akkor leírhatjátok azt is2010. okt. 25. 20:34
1/2 anonim válasza:
Bárhová mész és bármire lesz szükséged, tudod, én ott leszek neked mindig.
Ha egyedül leszel, nem kell majd félned, csak hívj fel, és tudod... én ott leszek!
Ilyesmire gondoltál?
2/2 A kérdező kommentje:
igen nagyon jó köszönöm
Ha tudsz/tudtok még akkor írjatok
köszi
2010. okt. 26. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!