A törökök tényleg szeretnek minket? Miért? Hogyan nyilvánul ez meg?
Figyelt kérdés
Mondanátok példákat?2010. okt. 25. 07:42
1/6 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Azért szeretnek, mert rokonoknak tartanak. Kedvességben, segítőkészségben, árengedményekben nyilvánul meg.
(Az oszmán hordákkal nem azonosítják magukat, nekünk sem illene őket ezzel sérteni/támadni folyton.)
2/6 anonim válasza:
Mikor én voltam Törökben, akkor az idegenvezető azt mondta,hogy ha nem akarunk vásárolni, akkor ne szóljunk hozzájuk,hanem haladjunk. Ha viszont vásárolni akarunk, akkor mondjuk, hogy magyarok vagyunk, mert rögtön olcsóbb lesz minden. Főleg,ha Attila a nevünk. :)))
3/6 anonim válasza:
Azért mer rokon nép vagyunk, turanid faj. Elég ha csak Atilla nevét említem.
4/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen Turáni népnek tartják a magyart azt tudom. És a Finnugorok? A finnek és az észtek is épp úgy rokonaiknak tartanak minket.:S
2010. okt. 25. 15:25
5/6 anonim válasza:
"És a Finnugorok? A finnek és az észtek is épp úgy rokonaiknak tartanak minket"
Ez egy baromság, a finnek már rég kivették a tankönyvekből. Amúgy ez egy hosszú történet mivel a honvisszafoglaló magyarság egyszerre volt európai eredetű és turáni eredetű.
6/6 hollófernyiges válasza:
Nem vették ki a finnek, a nyelvrokonság ugyanúgy benne van a tankönyveikben mint eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!