Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szellentés miért elítélendő...

A szellentés miért elítélendő társadalmilag?

Figyelt kérdés

A legtöbben elítélik a szellentést.

Sőt, olyanok is vannak, akik szabálysértésként büntetnék a zárt térben törtnő szellentést, mint a közszeméremsértést.

A szellentés egy élő organizmus része.Ugyanis a felgyülemlett gázoknak távoznia kell.Ha bent tartja, az egészségtelen, problémákat okoz a szervezetben.

Ki kell jönnie.

Olyan fontos, mint a belégzés és kilégzés.

Engem nem szokott érdekelni a sok kényes meg prűd ember, akkor is szellentek, csupán halkan engedem ki vagy pedig köhögök közben.

febr. 17. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Senkitől nem vettem el semmit.
febr. 17. 15:46
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Hogyan és miből támogatnád a csöveseket?
febr. 17. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmam sincs, de amiben tudom nem gátolom őket. Pl. nem fújjogok, ha buszra szállnak.
febr. 17. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:
10 Tanulj, hogy máskor szégyelld ha ilyen butaságokat állitasz!
febr. 17. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
#13 Szóval aki büdös, koszos és részeg, annak joga van ingyen utazni?
febr. 17. 16:01
 16/19 anonim ***** válasza:

A szellentés önmagában nem "elítélendő". Mindenki szellent és ezt mindenki tudja.

Hogy miért nem csináljuk mások előtt? Hát amiért nem szarunk a szoba közepére. Vagy amiért nem maszturbálunk mások előtt. Senki sem kíváncsi rá és zavaró.

febr. 17. 22:58
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

Jó hogy a fingás helyett mindenféle fa….ságról szó van, csak az alaptémáról nincs.

Engem nem érdekel senki nyomorult ítélkező hipokrita fanyalgása, ha fingani kell akkor fingani kell. Ha rottyantós a seggszeleplehelet akkor rottyanntós.

máj. 14. 08:12
 18/19 anonim ***** válasza:
17 így igaz! Aminek ki kell jönnie, az kijön!😂 Az angol humor tele van fingós témákkal. Hatalmasakat lehet rajta nevetni, egy szellentésnek is tudok, tudnak örülni. A mi népünk szegény, sznob és prűd, ja meg róngyrázó.
júl. 27. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Ismered Jack Vale-t? Derek Gilstrap, vagy Humorbagel yt csatornákat? Tele vannak fart prank témákkal. Leslie Nielsen fingógépet hordott magánál és interjúk alkalmával működtette is.

Néha az az érzésem, hogy csak a mi országunkban ennyire fanyalgó, álszent, képmutató az emberek többsége.

A fing vicces, én el is szoktam ereszteni. Ha meg valaki bunkónak tart, az az ő gondja, nem az enyém. :D

júl. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!