A szellentés miért elítélendő társadalmilag?
A legtöbben elítélik a szellentést.
Sőt, olyanok is vannak, akik szabálysértésként büntetnék a zárt térben törtnő szellentést, mint a közszeméremsértést.
A szellentés egy élő organizmus része.Ugyanis a felgyülemlett gázoknak távoznia kell.Ha bent tartja, az egészségtelen, problémákat okoz a szervezetben.
Ki kell jönnie.
Olyan fontos, mint a belégzés és kilégzés.
Engem nem szokott érdekelni a sok kényes meg prűd ember, akkor is szellentek, csupán halkan engedem ki vagy pedig köhögök közben.
A szellentés önmagában nem "elítélendő". Mindenki szellent és ezt mindenki tudja.
Hogy miért nem csináljuk mások előtt? Hát amiért nem szarunk a szoba közepére. Vagy amiért nem maszturbálunk mások előtt. Senki sem kíváncsi rá és zavaró.
Jó hogy a fingás helyett mindenféle fa….ságról szó van, csak az alaptémáról nincs.
Engem nem érdekel senki nyomorult ítélkező hipokrita fanyalgása, ha fingani kell akkor fingani kell. Ha rottyantós a seggszeleplehelet akkor rottyanntós.
17-es vagyok. Ismered Jack Vale-t? Derek Gilstrap, vagy Humorbagel yt csatornákat? Tele vannak fart prank témákkal. Leslie Nielsen fingógépet hordott magánál és interjúk alkalmával működtette is.
Néha az az érzésem, hogy csak a mi országunkban ennyire fanyalgó, álszent, képmutató az emberek többsége.
A fing vicces, én el is szoktam ereszteni. Ha meg valaki bunkónak tart, az az ő gondja, nem az enyém. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!