Voltál az F1 exhibition vienna kiállításon?
Megéri elmenni Bécsbe?
Lesz-e esetleg Budapesten is?
Voltunk 15-én.
Nézd, ha nagy rajongó vagy, akkor az F1 történetével kapcsolatban túl sok újat nem tudnak mutatni és mondani.
Grosjean kiégett autója és hozzá a videós vetítés, a kiállított Red Bullok (ha Red Bull szurkoló is vagy, akkor tényleg még nagyobb élmény) és a sisakok, valamint a legvégén az audio-vizuális néhány perces vetítés élményt adhat, de a belépőjegy ára túlzás érte.
A shopról nem is beszélve: az várható volt, hogy túlárazott, de nagyon gagyi. Olcsóbb a hivatalos oldalakról rendelni a termékeket.
Az előző vagyok:
ha szeretnél elmenni, hétköznapot és munkanapot válassz, akkor kevésbé zsúfolt szerintem.
Most március 15-én sokan voltunk, tele volt magyarokkal az egész kiállítás.
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a megvásárolt jegyet ,hogy tudjuk regisztrálni?
Mert emailben kaptunk kódot de nem tudjuk regisztrálni.
Fel tudjuk venni a kapcsolatot?
Hol vetted a jegyet? Kell regisztrálni?
Én most szántam rá magam hogy vegyek még nem késő elmenni rá.
Milyen volt ha már voltál azóta?
Nem vagyok rajongó, de gondoltam, érdekes lehet.
Zsúfolt volt, sehol nem áramlott be levegő, meleg is volt.
Parkolás 10 euró, kapsz èrte 3 erurós kupont a büfébe - de csak akkor válthatod be, ha ott is fizetsz 10 eurót.
Az audi guideban üvölt mindenhol az autózúgás és nem lehet koncentrálni, élvezni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!