A régi történelmi korokban hogy kezelték azokat az embereket akiknek valamilyen fogyatékosságuk,vagy szindrómájuk volt?
Azt veszem észre, hogy a mostani modern korban sem tudnak ő velük mit kezdeni:-(:-s
De még a kisebb betegségekbe is bele haltak emberek.
És azért a mai mostani időkben sem tudnak mindent gyógyítani az elmúlt évtizedekben rengeteg sok ember meghalt.
Voltam tisztelt asszonyom/uram!!!
Mai napig emailozok ő velük.
De kis gyerek koromban nagyon régen még a kilencvenes években sem törődtek az ilyen furcsa gyermekekkel mint amilyen én vagyok.
Húsz harminc évvel ezelőtt kellett volna fejleszteni és kivizsgálni megvizsgálni engemet engem!!!
Nem most a húszas harmincas éveimben.
Már túl késő.
Így van.
Úgyhogy ennyit az óvónőkről az iskola pszichológusról a nevelési tanácsadóról és a többiekről hogy ez ideáig elfajult hagytak azt hogy a magamfajta emberek ideáig eljussanak hogy sokkal rosszabb helyzetbe szituációba kerüljenek ahogy az én emberi példám is mutatja!!!
Majd kinövöm!!!
Egy gyerek ember a cipőit a nadrágját a pulcsiját a pólóját és egyebek szokott kinőni és nem a született vagy szerzett betegségeket és sérüléseket rendellenességeket növi ki
Lehúzhatják magukat a klotyón a toiletten wc-n
Nagy nullák mindegyikük!!!
Kedves kérdező!
Sajnos az autizmus (például) nem nagyon volt ismert a múlt században, így kevésbé lehetett fejlesztéshez jutni, különösen korai fejlesztéshez. De még nem késő; még mindig nem késő.
Sámsonról írja a Biblia:
Bír. 16,21
De a Filiszteusok megfogták őt, és kiszúrták [2 Kir. 25,7.] szemeit, és levezették őt Gázába, és ott megkötözték két vaslánczczal, és őrölnie kellett [2 Móz. 11,5.] a fogházban.
Elég szomorú történet. De beszélhetünk például Jóbról, vagy a megszállottakról, akiket Jézus vagy az apostolok szabadítottak meg. Némelyik megszállottat láncra verték.
Találtak olyan ősembert is, aki nem tudott vadászni, halászni, gyűjtögetni, még a tányérját sem tudta tartani, és az ételét megrágni. De nem ölték meg, hanem eltartották egészen addig, amíg be nem omlott a barlang, ahol laktak. A többiek el tudtak menekülni, ő nem.
A neandervölgyi férfinak még gyermekkorában elsorvadt a jobb karja, és később sem nyerte vissza régi erejét. 40 éves korára fél szemére megvakult; egyik kézfejét amputálták, miután egy vadállat szétroncsolta öklét. Fejsérülése is volt, ami begyógyult. Ízületi gyulladás gyötörte.
:-(:-s
Mindegy azért köszi köszönöm szépen a válaszokat a kérdésemre mindenjot kívánok önöknek is viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!