Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a faccbokon...

Lehetséges hogy a faccbokon is hirdetik magukat az illuminatusok vagy a szabad köművesek ? Egyre rá írtam probabol hogy csatlakoznék és whatsap ön írtunk kértek képet meg ilyenek aztán jöt az üzenet hogy 166 dollárt fizetek be regisztráció dijkent.

Figyelt kérdés
Szerintem csalás...

jan. 29. 08:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most írtam neki hogy készen állok a fizetésre és semi mást nem kért már csak küldjem el a pénzt westen unionon vagy moneygram ön és fotózás le és ha az még van után 5 vagy 6 mester eljön az én orszagomba és fél avatnak persze így el.is kaptam hogy csaló mert kértem az adatokat hogy hova küldjem a penzt és konkrétan egy magán személy aki kamerának van
jan. 29. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:

#4, #5 és #10.

Honnan tudjátok ennyire? (:

Tudtommal - tagadják a létezésük - de ezen szervezetekbe - márha léteznek -, akkor a "külső körbe" sem lehet bekerülni, max születés jogán.

Esetleg valamiféle szintén nem létező szabadvakolókon keresztül lehetnek informális átfedések.

Utóbbi esetében, ha léteznek már valóban van meghívás, beajánlás, de akár jelenenkezni is lehet. De nem holnap lesz valaki jelentkezőből, beajánlottból inas.

Különben utóbbiaknak van weboldaluk, elérhetőséggel.

Én nem ajánlom az ezekkel való kooperálást.

Egyébként az ilusok meg ezek is úgy működnek, hogy alapvetően a kapcsolati tőke az, ami meghatározó.

jan. 31. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Bizony bizony, iluék tudják, ki vagy 12. :)
jan. 31. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Hehe.

jan. 31. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Na miutan hozzaszoltam ehhez, most latom facebookon, random feldobta az "Illuminati official" fb-oldal posztjait. :DD
febr. 1. 23:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja van nálam is elég de ezek mind feketék és mind néger országokból vannak úgyhogy azóta nem os kerestek amikor írtam hogy szeretnék fizetni valahol kameronba kelletvolna utalni a pénzt de nem bankszamlara csakis westen unionn vagy moneygram ön keresztül innen tudtam hogy ez egy nagy kamu
febr. 2. 07:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha kameruni bankszámlára kérték volna a tagdíjat, akkor az már nem lehúzás és utaltad volna a lóvét?
febr. 2. 08:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Miféle "random", ennél jobb bizonyíték nem is kell arra hogy Cukorhegy a háttérhatalom embere... 🤣

febr. 2. 08:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha tisztába vagy azokkal, amiket írtál:

Minek is írtad ki a kérdést?

febr. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!