Miért nem érti meg a barátnőm, hogyan kezeljem?
Jövő héten találkozom egy barátnőmmel, nagyon aranyos lány, de minap eléggé megbántottam:/
Nekem 4 hónapja nincs állandó munkahelyem, megtakarított pénzemből és alkalmi munkákból élek. Barátnőm már előre felsorolta hová kell menni, ha találkozunk: mozi, kávézó, meg valami cukrászda. Én erre csak húztam a számat, sajnos, utóbbi időben még mozijegyre sem akarok/tudok költeni. Mikor ezt felemlegettem, csak értetlenkedett, hogy "de hát ez csak pár ezer forint?!bezzeg másra van pénz". Sajnos ekkor levakkantottam, hogy lényegében ő már csak tudja, soha nem szenvedett semmiben hiányt".
Megbántam, mert elpityeredett.
Egyszerűen nem érti meg akkor sem, mi az a nélkülözés,
szülei mindent megadnak neki, évente 10-12x jár külföldön,
kapott saját lakást, hetente 2-3x színház, mozi, koncertek, mégis mindig világfájdalma van, olyan mint egy duzzogó gyerek. Ezért is félek már előre a találkozástól, mert biztosan végig fogja duzzogni-program hiányában:), én meg nem akarok több incidenst.
Másnak volt ilyen ismerőse? Hogyan kezelte?
Előre is köszönöm a válaszokat!
24/L
Amúgy érdekes, nekem is volt ilyen barátnőm, mikor megmondtam, hogy figyu nekem most nincs pénzem se mozira, se egy forrócsoki melegszendvics kombóra sem, akkor egyszerűen nem mentünk sehova, nem hogy meghívjon.
Én azóta sem kerestem. Ő mindig is jól állt, én mégis tudtam meghívni. Mikor meg én szarul álltam, akkor neki eszébe sem jut, hogy jaj attól menjünk, max. ingyenes programra, vagy fizetek én. Biztos rohadtul érdekeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!