Budapest mennyire veszélyes éjszaka?
Én a 9. kerületet fotóztam, igaz inkább hajnalban, napkeltekor. Akkor nem volt gond, pedig kifejezetten szegény, romos környéken jártam, pl. az elhíresült Vaskapu 45-öt is fotóztam (mára már lebontották). Nem gondolom hogy azokon a környékeken ahová te mennél, gond lenne.
De ha mégis, a legjobb tanács amit adhatok: ellenkezés nélkül odaadod az értékeidet, aztán elsétálsz,bvagy futsz.
Nem javaslom, hogy egyedül menj ilyen időpontban rosszabb környékekre. Éjszaka sajnos az általad említett emberféle roma entitások aktívabbak, mint nappal, és simán képesek neked támadni az illuminált állapotuk közepette.
Engem kb. 2 hete találta be kora reggel egy ilyen "kedves" szerzet a 3-as metró délpesti szakaszán. Konkrétan egyszer sem néztem rá, ő mégis elkezdett velem ordibálni, hogy fjgyelem őt és nem sokon múlott, hogy rám támadjon...
Pár éve mikor Kőbányán dolgoztam még nappal is gyakran balhés volt a tömegközlekedés.
Volt, hogy a villamoson reggel drogos cigányok balheztak és nem lehetett tudni mire számítsunk... De leszállni sem akartam/tudtam, mert még azt is biztonsagosabbnak éreztem, mint az utcát.
Fú utaltam azt a környéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!