Mit gondoltok az iskolai orális erőszakról?
Szóval egy 16éves lányt arra kényszerített egy 16, és egy 17éves fiú, h a budiba elégítse ki őket. Mit gondoltok erről? Milyen elme kell ehez h ezt valaki megcsinálja?
El se tudnám képzelni, h most összeállok valakivel, h valakit megerőszakoljunk lényegébe...
jó kérdés, de attól tartok, ennek az ügynek van egy olyan színezete, h a semmit siekrül jó nagyra felfújni (csak mert én is középisk. diákok között vagyok, és pontosan tudom, mit művelnek szünetekben, órák után a wc-kben és öltözőkben ....)
értem én h korábban a srácnak már voltak agresszív húzásai, na de ez most itt sztem kicsit más téma, és "szegény" lányokat meg nem kell annyit győzködni, hogy úgy kemény 2 sec alatt letérdeljenek egy "suli menőcsávója" elé ...
(tapasztalat)
23:58 jaja, csak ebben az ügyben az életben nem tudjuk meg h benne volt-e vagy sem, mert ha ezt már így elkönyvelték, akkor nincs olyan isten, h most más irányt vegyen az egész történet
én ezt egy nagyon durva fegyvernek tartom a lányok kezében, mert ugyan ennél az esetnél nem voltam ott, de egy az egyben ilyenről nem egyről tudok, hogy akár 3 sráccal is elmegy wc-be, akárhova, aztán valamiért meggondolja magát (mert pl valaki rajtakapja őket és a csajszi nem akar az iskola qurvájának tűni, ezért kénmyelmesebb ezt így tálalni).
El tudjátok képzelni, hogy egy ilyen korú lányt 2 fiú csak úgy berángat a folyosóról a wc-be ? senki se látja, sőt mindenki süket is, a csajszi nem is sikít, és ráadásul két srácnak is sikerül a dolog ? az alatt meg senki se megy be oda, és az "ügy" közben sem tud egyszer se sikítani egyet ..... na neeeeee etessenek már ...
nekem ez nagyon bűzlik
"""A mai fiatalok miért nem mernek lépni? Miért hagyják magukat így megalázni??"""
Na nem is olvasok tovább ilyen "bezzeg 20 éve, amikor én 16 éves voltam" típusú bejegyséseket, mert megkattanok.
1, imádom, amikor az orális szexet megalázóként szeretik beállítani
2, ahogy mondtad, te leharaptad volna, na tessék, ha más védekezési eszköze tegyük fel nem volt (amit azért szinte kizártnak tartok), akkor pl miért nem tette azt, és miért elégítette ki szépen a csávókát?
3, ezek a csúnya "a mai fiatalok" mégis hova, mi ellen lépjenek? amikor be se merek menni mondjuk órák után az öltözőbe, mert ott garantáltan mindig van valaki, és meg kell jegyeznem, általában ebben a felállásban, hogy a csajszi térdel a srác előtt, mert úgy vélik, ott "másra nincs mód" meg kényelmetlen stb, ez a legegyszerűbb, és ne hidd már azt, hogy az a lánynak olyan megalázás, amikor sok esetben ő a kezdeményező, és szinte ő rángatja be a srácot valahova ... csak mert én szinte kizárólag ilyen esetről tudok, és nagyon dühít, hogy az álprüdéria miatt ekkora cirkusz, sőt mi több, mindjárt bűncselekmény lesz "egy frász se tudja mi volt pontosan"-ból ... mert ismerjük el, ezt nem tudhatja senki, és erősen az van, amit a csajszi állít ... és ??? én is tudnék sok mindent állítani !
iIsmét az örök vitatéma ... "szegény lányok ki vannak szolgáltatva", de olyannyira, h két sráccal is ... nekem ezt nem nyomják le a torkomon, mert köztük élek, napi szinten látom a hasonló jelenségeket, és bizony ott nem kell erőszaknak lennie, csak sajnos valóban él egy ilyen fals kép ebben az álprűd társadalomban, hogy ha egy lány letérdel egy (sőt két) fiú elé, akkor az hűde megalázó ... de miért is ?? Érdekes, én miért tudok sok olyan esetről, amikor éppen a csajszi az aki jóformán könyörög a srácnak, h letérdelhessen elé (sokszor verbálisan, sokszor csak éreztetve, de a lényeg ugyan az)
Most biztos elhordanak minden szemétnek engem, de én sajnálom a két srácot, és azért, mert tulképpen csakis egy lány állításával állnak szemben, és mégis alaposan megszívhatják, aztán a valóságban mi hogyan volt, az már olyan mellékes, na meg kit érdekel? Ez így érdekesebb ....
Nálunk van a gimiben két -olyan szinten lányok bálványa- "klassz srác", akik elé bármikor, bármelyik lány letérdelne .. ezt 100%-ra tudom. Aztán ki tudja, utólag hogyan adná elő a dolgot a lány? Jó kérdés ...
Az égő benzin csodákra képes. Valaki igazán meglocsolhatná már a két... hm... "fiút".
dellfil
és te miért ítélkezel kapásból a két srác felett? ez olyan társadalmi idióta berögződés h csakis a cyúnya fiúk lehetnek a hibásak a szegény lánnyal szemben ... nem tudom, ebből aképmutató magatartásból mikor sikerül már kitörnünk végre, de nagyon nem ártana ...
beszéltünk h "bizonyítani kell" .. na ja .. erről van már valami? Hogyan? az 1 lány hiszije a bizonyíték a 2 sráccal szemben ?? azért megálljunk már egy percre .... engem ez felháborít nagyon !!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!