Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az oroszokról?

Mit gondolsz az oroszokról?

Figyelt kérdés

jan. 6. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

8.

Nem keveled de azért meghúznád mi?

jan. 6. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Egyre inkább arra mutat a dolog, hogy az egyik szereplője a majdani Góg/Magóg háborúnak.
jan. 6. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
#11 Naná😁
jan. 6. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Páran úgy néz ki ide is a politikát keverik.

Amúgy szerintem vannak nekik jó tulajdonságaik, pl bírom hogy olyan lazán őrültek tudnak néha lenni a jó értelemben, főleg ha még akad egy kis vodka, na meg a csajok tényleg rengeteg szép csaj van ott.

jan. 7. 06:31
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Orosz szakon tanultam. A tanárnőm 20 éve itt élő orosz, iszonyatosan kedves, jófej, értelmes, szókimondó. Ismerek pár orosz srácot is, sokkal udvarisabbak, segítőkészebbek, mint a legtöbb magyar, és nem olyan büszkék, tudnak bocsánatot kérni apró dolgok miatt is!

Rajtuk kívül még két lányt ismertem, akik vendégdiáknak jöttek Oroszországból, komolyan mondom náluk szebb nőket se előtte se utána nem láttam. Porcelán bőr, gyönyörű kék szemek, pisze orr, szőke fényes haj, olyan természetes szépség hatását keltették, amilyet még eskü nem láttam. Pedig hetero nő vagyok, de az állam leesett tőlük🤣

jan. 7. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Na igen, az orosz nőknél nem nagyon vannak szebbek a világon. De az ukránok is szépek, a lengyelek, csehek, szlovákok, magyarok, szerbek, horvátok, albánok, stb.
jan. 7. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
# 9 nekem meg németet volt kötelező tanulnom, az talán jobb?
jan. 8. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A népről? Semmi különöset. Ugyanolyan emberek, mint bárki más. Egy nép a sok közül. Nincsenek orosz ismerőseim, nem jártam Oroszországban, és nem tudok túl sokat a kultúrájukról, de nem is különösebben érdekel. Szóval így véleményem sem igazán van róluk, semlegesek.

A politika és a háború már egy másik dolog. Erről inkább nem is szeretnék beszélni. Ez viszont nem az orosz vagy az ukrán nép hibája, hanem a két ország vezetőié. Nem lenne jó összemosni a vezetőkről és a politikáról való véleményt egy teljes népről való véleménnyel.

Egyébként sem lehet egy teljes népet megítélni. Lehet az embernek véleménye a nyelvről, a kultúráról, vagy éppen bizonyos személyekről. De még ha ismernék is személyesen orosz embereket, akkor sem általánosíthatnám a róluk alkotott véleményemet az egész orosz népre, hiszen minden ember különböző.

jan. 11. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:
59%
Ja, hogy ez amúgy politikai kérdés lett volna! Nem értem akkor, miért a kultúra és közösség témában van, ha a címkék alapján politikában kellene lennie. Na mindegy, a véleményemet leírtam az előző kommentben.
jan. 11. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!