Facebookon ha valaki profilját, profilképét megnézem,azt látja az illető?
A Facebook nem ad ki információt arról, hogy ki kinek nézte meg az adatlapját. Ennek ezernyi oka van. Attól, hogy fizikailag én valóban megnyitok egy adatlapot, annak sokféle oka lehet. Olyan okok is, aminél egy fikarcnyit sem érdekel maga az adatlap, vagy annak a tulajdonosa. Pl.:
- Véletlenül rákattintok.
- Valaki elküldi az adatlap linkjét – akár rövidített URL-ként – trollkodásból.
- Nem az illetőre vagyok kíváncsi, hanem valaki másra, akiről viszont tudom, hogy az illető ismerőse.
- Rémlik, hogy az illető egy posztja alatt volt egy komment – mondjuk a mezei pockok napozási szokásairól –, és arra vagyok kíváncsi.
- Stb…
A Facebook jól felmérte, hogy abból, ha ez az információ publikus lenne, abból csak konfliktusok lennének. Miért nézte meg az adatlapom, miért nem nézte meg az adatlapom, miért csak most nézte meg az adatlapom stb. stb…
Ha volt valaha valamilyen közvetett módszer, az valószínű félreértés. Ha egy bővítmény, program ilyen információt ígér, az átverni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!