DARWIN és az EVOLÚCIÓ elmélete kismagyarországon hivatalos tananyag, de állítólag már Romániában sem tanítják, azt mondja itt valaki. Onnan keletebbre meg teljességgel ismeretlen ez az elmélet. Mi ebben az igazság?
#10 “ Gyakran szoktak lenni tüntetések amiatt, hogy nem tiltják be az evolúció oktatását.”
Azért a gyakrant erős túlzásnak érzem. Én 4 évig éltem kint és ezidő alatt egyszer sem hallottam ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokról. Egyszer volt egy pár napos tüntetés az abortusz ellen, ami már hírértékű volt, de ott is jóval többen voltak az ellentüntetők.
11
Nem úgy értettem, hogy minden településen hetente. :)
Hanem hogy az USA területén akár több is évente. Ha épp másik államban van, arról te nem feltétlenül szerzel tudomást.
Én Darwinról a közoktatás keretein belül soha életemben nem hallottam.
Mint ahogy más fontos dologról sem.
Ez mondjuk azért nem lep meg. A 9.-es biosz tankönyven pl tele volt helyesírási hibákkal (leginkább ékezetek maradtak le, de egyéb gond is volt vele. pl még a μm-t is sikerült mm-nek írni...)
2020-ban végeztem el a 12.-et Romániában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!