Elveszítettem a keresztelési bizonyítványom, mit tehetek?
Sziasztok! Kiköltöztem Ausztriába, és a lakcím bejelentésnél bejelöltem, hogy református vagyok. (Itthoni templomközösség tagja). Azt hittem csak valami statisztikába/népszámlálásba kellhet. Nos valami érdekes úton módon a KATOLIKUS templom talált meg és kaptam a csekkeket, hogy tartozom lassan 200€-nyi templomadóval. Nem értem miért a katolikusok, amikor reformátust jelöltem be, pontosabban nem x-eltem félre, mert ki kellett tölteni, hogy, Vallás:______
Kaptam egy emailt, hogy küldjem el a református keresztelési okmányomat. Az a helyzet, hogy az elkeveredhetett otthon (Magyarországon), nem találom sehol.
Lehet csak simán telefonálni a református templommal, hogy állítsanak ki egy újat, vagy esetleg ezt lehet online is lekérni? (Nem találtam semmi érdemleges választ a google-ban).
Kb 5 éve nem voltam templomban, kicsit pofátlannak érezném, ha azzal állítanék oda, hogy kellene egy igazolás, főleg, hogy a régi lelkész már nyugdíjba ment, nem ismerem az újat.
Térj át az Iszlámra. Ez az egyenes út, ami a Paradicsomba vezet.
Nincs egyház, és nincs papság sem.
3) reformátusoknál nincsen egyházadó
4) tiszteletben tartom a vallásod, de köszi nem!:) János 14:6
5) igen, csak reformátusoknál nincs egyház adó. Ha beírom, hogy református vagyok, nem értem miért írtak katolikusnak.. szerintem egy aljas próbálkozás, hogy pénzt facsarjanak ki az emberből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!