Miért tetszik mostanában annyi embernek az orosz nyelv?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokszor hallottam, hogy 'jajj, de jó ez az orosz nyelv... szívesen megtanulnám.' meg stb... Mondjuk nekem is bejön. :D De régen, amikor meg kötelező volt, úgy tudom sokan utálták.2010. okt. 17. 17:59
1/3 anonim válasza:
Nem tudom gyevocska!Nekem például nem tetszik!
2/3 anonim válasza:
A kötelező nyelveknek az a sorsuk, hogy megutálják őket. Még ha egyébként a világ legszebb idegen nyelve, akkor is.
Most az angolt nyomatják erősen, tehát annak is meg kell tanulnia, aki nem akarná. Vannak, akik zsigerből, mások dacból ellenkeznek.
Azért megsúgom, hogy a kötelező nyelvet sem mindenki utálja.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem a nyelv hangzását vagy szerkezetét utálták, hanem a kötelezőségét és hogy a rá fordított idő elvette az időt hasznosabb nyelvek tnulásától. De sokan szerették akkor is, az orosz nyelvet és a mögötte lévő érzelemgazdag kultúrát nagyon lehet szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!