Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnél ismert történelmi...

Szeretnél ismert történelmi személyiség lenni?

Figyelt kérdés
Iskolás éveink alatt számtalan névvel találkoztunk, amelyeket meg is kellett bizony tanulni. Szerintem mindenkinek átment már a fején, hogy i lenne, ha róla írnának a történelemkönyvek. Te hogy gondolod?
2010. okt. 16. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem igazán szeretnék.
2010. okt. 16. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért lennék híres.

Egy Lenin, Sztálin, Nero, vagy Rettegett Iván nem lennék. Akkor már inkább az ismeretlenség.

De egy Augustus, Szent István, Szent László, Nagy Lajos, Kolumbusz Kristóf vagy Hunyadi János szívesen. :D

2010. okt. 16. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Gyurcsány Ferenc is ezen gondolkozott gyerekkorában. El is érte az álmát. :D
2010. okt. 16. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék, mivel általában minden gyerek utálja őket, mert rákényszerítik őket, h megtanulják a fölösleges és unalmas életüket.
2010. okt. 16. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, mondjuk egy ismert tábornok a Magyar Honvédségben. :)
2010. okt. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!