Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a szomszeddal...

Mit csinaljak a szomszeddal illetve a kutyaval?

Figyelt kérdés
Sziasztok, illetve az idoseknek jo reggelt! Szoval, a problem az az hogy XIII ker ben elek, es van egy szomszed alattam, amikor a kutya tulajdonosa elhadja a lakasat, a kutya nekiall ugatni 15 - 30 min mulva, korulbelul 2 honapja koltoztek be, eddig ilyen forma problemaval nem foglalkoztam. De ez most rendkivuli, volt amikor hajnali 5 kor nekiallt ugatni 1 oran keresztul nem birok aludni sem sokszor, foleg ha iskolaba megyek, akkor kiszeretnem pihenni magamat aludni olyan 10 - 11 ig mert elegge koran kelek sokszor, ma pl 9 orakkor keltem fel, holott hajnali 5 kor keltem es tanultam. Es volt meg olyan is hogy este ejfel kozott kezdett el ugatni 11 - 00 kor, beszelni a tulajdonossal nem sok ertelmet latom (hadd ne reszletezzem), barmi tanacs, ja es van meg egy problema, hogy Egy olyan tarsashazbeli reszen lakom, ahol van a szomszed elott egy fal es elottem is, plusz meg melletem is es amikor kinyitja az ablakot a szomszed es elmegy mert hat nyar van kinyitja termeszetesen, szoval elmegy es a kutya mint irtam nekiall ugatni, ez abban rossz hogy amikor a kutya kiugat az ablakon akkor feljon hozzam a hang mert a falak felhozzak ide, es hat enis kiszeretnem nyitni az ablakomat mert elolvadok az ágyban este (nyarankent, de megha beis csukjak az ablakukat akkor is annak a kutyanak baromi magas es eros hangja van.. :()... Mit csinaljak? Koszonom!
2010. okt. 16. 11:43
 1/3 A kérdező kommentje:
"ma pl 9 orakkor keltem fel" Azert irtam mert hetvege van es kiszeretnem pihenni magamat.
2010. okt. 16. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Tarsashazban lakom.
2010. okt. 16. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A Társasházaknak van Házirendjük abban lehetnek ide vonatkozó részek. Az állattartást és a zajt is szokták szabályozni. A közös képviselő segíthet. Gyanítom hogy ha több lakó kéri akkor felszólíthatják hogy vigye el.

Egyébként nem nagyon tudsz sajnos csinálni semmit max. hogy beszélsz vele, de az sem biztos hogy használ. Alattunk is lakott egy olyan kutyus aki folyamatosan ugatott ha elment a gazdi. De szerencsére csak ha elment és szerencsére mivel kisbabája is volt szinte mindig otthon volt, így az az egy-két alkalom nem volt olyan zavaró. Tőle tudom (egyébként nagyon kedves család) hogy az a helyzet hogy vannak ilyen típusú kutyák, és ezzel a gazdik sem tudnak mit kezdeni.

2010. okt. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!