Vidéki emberként, hogy vélekedsz, szükség van az Augusztus 20-i tűzijátékra, személyesen láttad már élőben, valóban csak a fővárosi emberek úri huncutsága, csak közpénzkidobás?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 19:44
A kérdező szavazást indított:
Nem a fővárosban élek, de szerintem szükség van rá
Nem a fővárosban élek, szerintem nincs szükség rá
Budapesten, ill. a környékén lakom, szerintem szükség van rá
Budapesten, ill. a környékén lakom, szerintem nincs szükség rá
Nem érdekel ez a téma, lerágott csont
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
15 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, a 2022-es népszámlálási adatok szerint Budapesten lakosság 18 százaléka él. Vagyis a magyar lakosság többségét kevésbé érinti a Budapesti nagy tűzijáték. Persze, akad egyéb nagy és kisvárosban is, ám azokban olcsóbb, egyszerűbb. Ráadásul, azok még kevesebb embert érintenek személyesen.
2023. aug. 20. 19:49
2/6 anonim válasza:
Szerintem baromság, lehet ismerkedni meg fogyasztani.
4/6 anonim válasza:
Vidéki emberként két dolog jelképezi a országhoz tartozást; a budapesti tüzijáték és az újévi himnusz. Ezeket közvetíti a tévé.
5/6 anonim válasza:
Egy idegenforgalmi látványosság, amire igen, költ a kormány, de bevételt is hoz az adókból.
6/6 anonim válasza:
Mi az, hogy csak pesten? Borsodba kazincbarcikán ahol lakom mindig van tüzijáték aug.20.án és dgy 25.000 fős városról beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!