Magyarországon nem használják a "mázsa" szót?
Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok, csak néhány hete dolgozom Mo-n, és a kollégáim meg a főnököm nem értették mikor ebben a mértékegységben fejeztem ki egy tárgy súlyát. Azt hitték románul beszélek és kioktattak, hogy úgy kell mondani: száz kiló.2023. aug. 18. 02:46
21/27 A kérdező kommentje:
Ezekszerint az ékezetek és a mondatvégi írásjelek mellőzése is ebben gyökerezik?
2023. aug. 23. 14:24
22/27 anonim válasza:
Nem, angol billentyuzetem van.
23/27 A kérdező kommentje:
Nekem pedig román, csupán beállítás kérdése. Ne vedd kötekedésnek, nem is kell megfogadnod.
Köszönöm a válaszokat!
2023. aug. 23. 16:58
24/27 anonim válasza:
22: És az angol billentyűzeten nincsenek mondatvégi írásjelek, meg nagybetűk??? :D
25/27 anonim válasza:
Logitech G pro 50 ezer... Neked nincs ilyen.
26/27 anonim válasza:
Az még valahol érthető ha valaki az okostelefonon nem akar bíbelődni a magyar betűkkel, de azért ugyanez számítógépet használva eléggé a nemtörődömség jele.
27/27 anonim válasza:
Hogyne ismernèk ,amikor fekvenyomtam a konditerembe a romàk (semmi gond nem volt velük)
kèrdeztèk a màzsa megy -e?
Egyébként tényleg annak az a neve ,az 1000 kilóra se azt mondjuk hogy ezer kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!