Idén nyáron megyek gólyatáborba és eléggé
szégyenlős vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idén megyek gólyatáborba és a hely, ahol leszünk, közös zuhannyal rendelkezik. Nincs valami jó testem, emiatt szégyenlős vagyok. A többi fiú cikizni fog emiatt?
Ne este vagy reggel menj zuhanyozni akkor hanem a nap közepe táján amikor nem lesz ott senki vagy alig. Amúgy meg legyél vicces és határozott és szard le, legyél laza akkor nem fognak veled foglalkozni.
2023. aug. 11. 10:19
2/7 anonim válasza:
Állandóan 2 aznaposság között leszel, az alkohol mérgezés határán, a legkevésbé sem fog izgatni, hogy ki áll melletted a zuhanyzóban, ha egyáltalán eljutsz odáig magadtól.
/gépészmérnök/
u.i. nincs is jobb a "pálinkás jóreggeltnél" és a gépész váltónál :))
2023. aug. 11. 10:23
3/7 anonim válasza:
Hát ez eléggé belső tulajdonság, de próbálj nem foglalkozni vele, nem válaszolni gúnyolódásra és hasonlókra, és lehetőleg ne lógj ki a sorból. Ha nem együtt mész zuhanyozni a nagy többséggel, akkor éppen feltűnősködsz é ezt garantáltan észreveszik, és érdekelni kezdi őket, miért teszed. Apró trükköket alkalmazz, szélen, elfordítva előnytelen oldaladat stb.
Egyébként a testi adottság cikizése és a bunkóság egyenesen arányos, tehát ha az ilyenekkel nem állsz szóba, az kifejezetten a minőségedet javítja. Egyébként is, szellemi szinten kiválóan lehet az egyéb hátrányokat ellensúlyozni. A testi állapotod se nem ront se nem javít senkin, ám a segítőkészség, kedvesség, szellemesség mindenki számára jó, tehát a többség viszonozza is. És ezzel mindent megnyersz, akár az átlagnál is többet.
2023. aug. 11. 16:11
4/7 anonim válasza:
Gólyatáborban mindneki új és egyetemisták pár fokkal jobbak mint a szakmunkások, szerintem nem lesz gáz, akkor sem ha külön mozogsz néha, mindenki be lesz baszva ne fognak veled foglalkozni. Amúgy meg szard le, tudom fiatal vagy még, számít még hogy ki mit gondol, de nem kéne.
2023. aug. 11. 16:18
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2023. aug. 13. 15:56
6/7 anonim válasza:
Nyugi első este a fél tábort fogják látni meztelenkedős feladatokban úgyhogy a zuhanyzásodra valószínű nem sokan fognak emlékezni
2023. aug. 14. 05:49
7/7 anonim válasza:
Mindenkinek megvannak a saját dolgaik amiket nem szeretnek magukban. Lehet, hogy lesznek akik cikiznek, de felseleges magadra venni, mert aki azért érzi magát jól, mert a másiknak rosszat tett nem is érdemes arra, hogy rá gondolj. De ha már itt tartunk valahogy próbáld megelőzni, akkor menni amikor nincsenek stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!