Vannak még fiatal pin up girl ök itt Magyarországon rajtam kívül?
már kerestem mindenféle közösségi oldalonxD
klubbokban, télleg mindenholxD
de semmi:S
tök egyedül vagyok lány a baráti társaságban, és jó lenne ilyen stílusú csajokat megismerni, akik télleg élnék az ienfajta koncerteket, öltözködést stb.
17/L
Ma már inkább egy underground stílus képviselői a pin up lányok, előszeretettel öltöznek 50-60as évek amerikai stílus szerint, nagyon nőiesek tudnak lenni.
Aki meg rögtön kurwát kiált, ha egy nő igényes, egyedi és vonzó...hát nézzen magába.
Megkérdeztük többen, hogy mit jelenrt, de a kisasszony nem válaszolt. Nem hiszem, hogy az alapműveltség része lenne a pin up girl stílus (bár én először pinagirl-nek olvastam...:)) Hülyézd azt aki ezt elfogadja, de engem kösz ne!
Márpedig ez elég közismert kifejezés.
"Márpedig ez elég közismert kifejezés."
Igen, a 12-17 éves libák között biztos. Mivel elmúltam 17, nem ismertem, vissza is adom a diplomámat és a nyelvvizsgámat, úgy látszik nem érdemlem meg, hogy egy ilyen alapvető kifejezést nem ismerek... Akinek ez a tájékozatlanság csúcsa, annak gratulálok a műveltségéhez, igényes ember lehet.
jézusom! hogy lehet őket lek.rvázni :O:O:O:O:O:O (ezen most iszonyúan megdöbbentem.. azt hittem ez télleg ilyen alap dolog....)
amúgy jó lenne, csak a suli nem engedi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!